Joulun viettoon...

Joku ihmetteli kaupassa käytyään, että miksi on pakko hamstrata ruokaa Jouluksi kuin viimeistä päiväää, kun kaupat on auki joka päivä.  Minäpä valaisen asiaa. Kun olet elänyt aikana, jolloin kaupat olivat kiinni kaikki Joulunpyhät ja ruokaostosten jälkeen linnoittauduttiin kotiin syömään 3 päivää herkkuja niin sitä vielä aikuisenakin haluaa olla ihan jouten kaikki kolme pyhää. Ei silloin halua keskeyttää kerta vuotista taivaallista 3 päivän eristystä maitopurkin takia. Tapaninpäivänä voi varovasti raottaa ovea ja kurkata onko maailmassa vielä muitakin ihmisiä, mutta ei ennen sitä. Jouluna ei tarvitse olla sosiaalinen, jos ei halua. Sitä varten lähetetään Joulukortit. 

Jouluna poltetaan kynttilöitä. Juodaan glögiä ja saunotaan pitkällä kaavalla. Joulukirja pitää olla ehdottomasti. Joku todella hyvä mistä ei tarvitsekkaan irroittautua. Aatto retkellä on hyvät eväät ja glögiä termarissa eikä kiire mihinkään. Hyvistä eväistä ja rauhasta on Joulu tehty.

Rauhallista ja kiireetöntä Joulua!Kommentit

 1. Ne on ne samat ihmiset jokaisen pyhän alla ihmettelemässä siinä kaupan pihamaalla sitä ruuhkaa, kun kaikki myö kuollaan nälkään parissa pyhäpäivässä. Ei sinne oo pakko sitten mennä jeesustelemaan, jos se kerran on pahasta. Kävisi itse aikaisemmin/myöhemmin ja pysyisi hiljaa.

  Meillä joutuu maitoa tänään hakemaan, mutta samalla menee kun hakee ihmisiä meille joulua viettämään. Muutoin kävin torstaina, oli ruuhkaa, mutta ei haitannu mun flow´ta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvää sekä rauhallista joulunaikaa teille <3

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit