Valohoitoa...

Ontuminen siis palasi ja ei nyt voi sanoa, että unettomia öitä olisi vietetty. Ihmisjäsen nääs ei pysty vatvomaan asioita öisin, koska heti, kun menen vaaka-asentoon nukahdan alta 5 minuutin. Siinä ajassa ei ehdi mitään vatvoa. Päiväsaikaan on sitten mietitty enemmänkin strategiaa yhteisten terveiden vuosien lisäämiseksi.

Ensimmäiseksi päätettiin jatkaa normia elämää kävely lenkkeineen ja jos ontuma päivä tulee niin sitten huilataan ja otetaan kipulääke. 

Rauniot ;)
Toiseksi laitettin videon pätkä Rampelle Aistiin ja odotetaan Rampen arviota ontumisen syystä. Rampehan oli sitä mieltä, että lievä välilevyn pullistuma oikealla ei seltä vasemman jalan ontumista. Minusta entisenä selkävaivaisena kaikki ontuu kaikkea, kun selkä on kipeä. Ihan sama onko oikea vai vasen, koko ajan sattuu. No odotellaan Rampen mielipidettä rauhassa.

Kolmanneksi Tosimies on nyt tiukalla laihiksella. Ainut joka valittaa on Koutsi. Siirsin ruokinta-ajan  aamusta puoleen päivään, Koutsin ruoka-aikaan. Tämä siksi, että Koutsista oli julmaa syödä ja olla antamatta Tosimiehelle mitään. No ihan kaksi aamua on nyt mennyt ja olen kuunnellut huokailua. En Tosimiehen vaan Koutsin.

"Pitäskö antaa jotain, ettei energiat ihan romahda kun ruoka on niin myöhään?" "Kato nyt kun se katsoo niin surullisena." "Pitäskö sille antaa jotain kuitenkin?" 
"Katso kun se on laihtunut."  (viimeisin lausunto ensimmäisen 12 tunnin jälkeen :D ) 

Ei auta vaikka annan töihin lähtiessä possun kylkiluun pakkasesta nakerrettavaksi ja illalla käydään pienet iltatottikset rajoitetulla Frolic annoksella. Nälkään se kuolee ihan just. Paino ei ole pudonnut kahdessa päivässä, mutta mikäli Koutsia kuuntelee niin ihan ollaan nälkä kuoleman partaalla.

No ihan ihanne painossa ei olla oltu ikinä. Parin kuukauden liikunta rajoitusten jälkeen siitäkin on tultu ylöspäin ja asiaa ei helpota yhtään parin vuoden takainen kastrointi, joka vähentää energian tarvetta kuulemma noin kolmanneksen. Lisäksi Koutsin ohella Ihmisjäsen on kävelevä nami automaatti. No yritetään nyt tosissaan noita läskejä sulatella. Sillä jos vika on nikamissa, nivelissä, tai selässä niin yli paino ei kyllä asiaa auta yhtään. Ihmisjäsen on nyt löytänyt sisäisen "Jillian Michaelsinsa" ja aikoo nillittää annokset kohdilleen. Jos Koutsi rupeaa lipsumaan vien Koutsinkin kahvi pullat.Neljänneksi päätettiin ottaa Claudion suosittelema laser hoitokuuri. Tänään käytiin ekaa kertaa. Ihmisjäsen on erittäin epäluuloinen ja humpuukkikammoinen, joten aikamoinen kynnys on ylitettävänä tällä alueella. No laser hoitoa annetaan kuulemma 3-4 kerran sarjassa muutaman päivän välein. Hoito kestää kymmenisen minuuttia ja hoito aluetta huiskitaan laserilla lämpimäksi. Lihasten pitäisi rentoutua ja jotain...No näytti lähinnä siltä että taskulampulla näytettiin valoa turkkiin. Toisaalta tehosihan se valo hoito Ladankin vikoihin aikoinaan. Kone pelti auki ja suhaus CRC:tä randomina kone huoneeseen, niin johan taas lähti moottori käyntiin. 
Taas jänskättää lääkärin vastaanotolla
No Tosimies ainakin nautti. Minä rapsutin mahasta ja nais lääkäri heilutteli lamppua jalassa ja alaselässä. Saas nähdä. Tosimies ainakin rentoutui ja näytti ottavan pienet unetkin siinä köllötellessään. Evidensian sivuilta löytyy aiheesta asiantuntevampi selostus jos kiinnostaa 


Perjantaina mennään uudestaan ja silloin pitäisi Claudionkin olla jo lomalta takaisin. Katsotaan nyt. Kertoilen havaitaanko mitään muutoksia ja mikäli Rampelta saadaan linkutusvideosta jotain lausuntoa.

Jos näistä ja nivel öljystä ei löydy apua niin sitten kokeillaan vielä hierojan suosittelemaa akupunktiotakin, mutta kokeillaan ensin nämä lähi hoidot. Sittenhän jää vielä uskoontulo, aromaterapia, kaukoparannus, magneetit jne :D

Hoidon jälkeen jo naurattaaKommentit

 1. Asenteesta ei ainakaan jää parantuminen kiinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan teilläpäin kraniosakraalihoitajaa? Se voisi olla avuksi vaikka näyttää vielä enemmän humpuukilta kun laser. Harjakoiran kuolleena roikkuva häntä ja kipeä takajalka korjaantu kuukaudessa kranion ja akupunktion yhdistelmähoidolla.

   Poista
  2. Kiitos Tanja vinkistä. Akupunktio on seuraavana kokeilussa jos tuo laseri ei auta. Täytyy kysellä löytyykö tuota kraniota läheltä.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit