Loma loppui ja paluu Pikku-Ukon energiseen arkeen

 Loma loppui ja paluu rutiineihin, eniten harmittaa aikaiset aamu heräämiset lenkille ja se, ettei voi enää keikkua puuhastelemassa puolenyön jälkeen. Toistaiseksi olen saanut kammettua itseni jo yhdentoista pintaan nukkumaan ja se on hyvä. Energiaa on riittänyt iltaankin kummasti. Pikku-Ukolla oli ehkä vaikeinta. Oli ollut ikävä ekana työpäivänä  ja loppuviikosta huomasi, että oli myös liikaa energiaa. Pihalla turhan räkyttely lisääntyi ja aivojumppaa piti ruveta järjestelemään. Käytiin sitten kentällä treenimässä ja loppuviikosta käytiin ajamassa jälki.

Ihmisjäsen vannoi kotona, että nyt tehdään jälkitreeni viimeisen päälle eikä sössitä mitään. Oli kepukat 6 kpl, kuitunauhat merkkaamiseen, maastokartta jäljen nauhoittamista varten, pieni jana joka oli suunniteltu niin että maastomuoto tuki eteenmenoa janalle. Jälkinaru selvitetty. Ihan kaikki mietitty valmiiksi ja zen mieli. Janalle tulon katsoin tarkasti kumpareen kohdalle että tiedän itse missä jälki risteää. 

Muistin käynistää nauhoituksen lähtiessäni ajamaan jälkeä. Merkkasin kepukoiden paikat, olin miettinyt käännökset ja kaiken. Ihan huippusuoritus paitsi, että viidettä keppiä laittaessa tajusin, että kuutosta ei ole missään.  No se on jossain matkalla, joten jälki päättyikin vähän aiemmin. Muutoin nappi suoritus.

Muistin pysäyttää nauhoituksen jossain vaiheessa jäljen jäähdyttelyä. Muistin jopa käynnistää sen jäljelle mentäessä. Muistin väärin merkki töyssyn. Luulin että Pikku-Ukko sählää omiaan kun kävi tarkistamassa takajäljen ja lähti jäljelle. Melkein ehdin sotkea koko jutun huutelemalla, kun näin kreppinauhan menosuunnassa. Maltettiin leikkiä kunnolla kaikilla kepeillä (ne on nuo syheröt). Pikku-Ukko jopa ilmaisi sen minun hukkaamani kepin risukasasta ja toi sen nätisti. Oli ihan oikean merkatun kepin tuntumassa. Pudonnut taskusta. Lopuksi käytiin vielä tarkistamassa puolukka paikka, nauhoitin senkin. Mutta ihan paras ihmisjäsenen suoritus tähän asti silti.
Lauantaina käytiin ensin mustikassa ja sienimetsällä ja iltapäivällä lähdettiin katsastamaan asuntomessualueen ponttoonisilta lahden yli ja uutta puistoa. Silta avaa ihan uuden lenkki reitin lahden toiselle reunalle. Sitä on odotettu.

Ei ollut Pikku-Ukolla kovaa luottamusta insinöörien silta laskelmiinLahden kaislikkoon oli tehty kulkusiltoja
On kyllä hieno. Muu messualue  jää seuraavaan kertaan. Sunnuntaina oli saatu Koutsi uuvuksiin, mutta Pikku-Ukon kanssa tehtiin vielä pitkä pelto lenkki. 
Pienten pihatöiden ja huvimajan Noseworkin jälkeen oli sitten ihmisjäsen uuvutettu, mutta riippumaton tarkkailijalle kertyi Pikku-Ukon toimesta kaikenlaista puuha ehdotusta lököilyn keskelle.Voi kuulemma valita mitä haluaa heitellä... Nyt vielä makkaranpaistoa, jos Koutsin kanssa virotaan :D Pikku-Ukko kerää sitten huomenna työpäivän ajan voimia…Kommentit

Suositut tekstit