Madonlukuja ja lenkkeilyä

 Lumet  vähenee ja kelit paranee. Vielä ehdittiin hankiaisille käpsimään vaikka kevät tekee tuloaan. Raahattiin koutsikin nauttimaan keväthangista. Helppo kävellä hankiaisilla vähän huonommillakin jaloilla, kun aurinkokin jo  lämmitti.


Viikonloppuna saatiin sitten naapurin Hugosta lenkki seuraa hankiaisille. Hugo on koostaan huolimatta varsin kiltti poika ja kun Pikku-Ukkokaan ei ole vielä ymmärtänyt olevansa miesten mies niin pojathan tuli loistavasti toimeen ja leikit sujui hyvin.Vähän oli koko ja vauhti eroa, mutta ei tuntunut kumpaakaan haittaavan moiset pikku seikat. Päätettiin mennä uudelleen, kun olivat niin sopuisa pari. 

Pyöräily polttelee jo, mutta vielä on tuota terävää sepeliä meidän siirtymätaipaleilla niin ei ole lähdetty tassuja rikkomaan. Ihmisjäsen tilasi netin ihmeellisestä maailmasta uuden topakamman vetovyön. Ei pitäisi pompata enää kainaloihin kesken kaiken kun on semmoiset näppärät jalkaremmit ja tuntuu muutenkin istuvammalta. 

Viikko sitten tainnutettiin Pikku-Ukko unten maille Kuvia varten. Sepä ei ollutkaan helpoin homma. Kun ei nukuta niin ei nukuta. Oootelttin ja ooteltiin, lääkäri lisäsi unihiekkaa, mutta häntä vaan vispasi iloisesti aina kun luultiin, että nyt se nukkuu. Lopulta suoneen annetun unilääkkeen jälkeen sammui kuin saunalyhty. Claudio polki kuvat ja sitten heräteltiin Pikku-Ukko. No ei mennyt siinäkään kauan vaan oli nopsasti hereillä vaikka ihmisjäsen oli jännittänyt että tokko herääkään enää lääke satsien jälkeen. Ilta meni pötkötellessä.


Tuloksia odottelin koko viikon ja sunnuntaina alkoi s-postiin kilahdella madonlukuja.


Voisihan sitä joskus perehtyä noihin LTV ja VAO ja SP juttuihin, mutta ovat kuulostaneet yhtä vaikeaselkoiselta kuin netin myynti palstat YV, AV ja EVVK...Niinpä säikähdin tuota LTV1 ihan kunnolla. Varsinkin kun Tosimiehen selkä koitui kohtaloksi ikääntyessä. Olin ihan varma, että selkä on ihan romu. Onneksi kasvattaja ja sisarusten omistajat rauhoittivat minut googlaus kuntoon. Yleensähän googlaamalla ei todellakaan mieli rauhoitu, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Ei ollut niin vakavasta viasta kyse kuin luulin. Ketterän ketun blogista löytyi lisää tietoa ja lopulta löysin tuon tutkimuksenkin mistä kuva leike on napattu ja monta muuta opettavaista artikkelia. 

                                         

Tosimiehen selkäähän ei koskaan virallisesti kuvattu mutta, kun tutkin noita netin malli kuvia niin löysin lähes vastaavan nikama härdellin kuin Tosimiehellä oli ja se oli kuvassa luokiteltu LTV3:ksi. Pitkällehän me päästiin Tosimiehen kanssa niinkin huonoilla korteilla ja niinhän se lääkäri aikoinaan sanoikin, että vanhempana voi alkaa enemmän vaivaamaan.

Pikkuhiljaa  alan tajuta, että minullahan on lähes täyskäsi nyt. Loistava luonne yhdistettynä varsin terveeseen rakenteeseen. Kiitos ja kumarrus niille jotka jaksaa näitä asioita kasvatus työssään miettiä vaikka loppujen lopuksi ei voi ikinä tietää mitä tuleman pitää. Pikku-Ukko toivottavasti on minun retki ja harkka kaverina vielä monta onnellista vuotta. Eli loppu hyvin kaikki hyvin. Tasaan sykkeet.

Nyt odotellaan pyöräilykelejä ja kevätmetsiä. Ja jännitetään mitä kadonneita tavaroita lumen sulaessa Pikku-Ukon aarre kukkulalta paljastuu. Tähän mennessä löytynyt pallo, pureskeltu lapanen ja joulu kauluri ja kasa on vasta alkanut sulaa...

Mökille Pääsiäisen viettoon hyvillä mielin. Liikkuukohan 9 tiellä kukaan, kun raja on kiinni. Meillähän saattaa olla kävelykatu, kun ei ole bensa-, viina- eikä tukki rallia. Niin että se siitä globalisaatiosta.


Hyvää Pääsiäistä !Kommentit

  1. Onnea terveystuloksista ja hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvistä terveystuloksista ja tasaantuneesta sykkeestä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit