Turnauskestävyys vähissä.

Remontti lähestyy loppua 6 viikon jälkeen. Koutsi on saatu kyllä saikusta kotiin, mutta nyt vaivaa vatsa. Huonot jalat, portatiivi, Baja maja ja suihku kellarissa on cocktail, jota en tule kaipaamaan. Voi miten elämä helpottaa, kunhan saadaan kylppäri tähän ylös. Hyvällä tuurilla enää ehkä viikko sinnittelyä. Kämppä on kuin räjäytyksen jäljiltä. Eteisen ja kylppärin kamat on ripoteltu pitkin taloa. Olohuoneeessa on valtava kasa takkeja, pipoja, hanskoja. Makkarissa on kamaa koiran ruuista kylppärikamoihin.  Kaiken kruunaa kahden kuukauden pöly, joka imuroinnista huolimatta laskeutuu pinnoille aina uudestaan.Olohuoneen matto on niin likainen, että melkein voin kuvitella sen liikkuvan. Matto lähtee pesulaan heti kun remontti on ohi, mikäli ei syö meitä sitä ennen.

Halliharkat on tässä sairastelu ja remontti rylläkässä jääneet usemman kerran väliin. Juuri nyt ei usko riitä, että saataisiin jotain kisakuntoon johtavia säännöllisiä treenejä aikaan. Ei juuri kannata sopia mitään tulevaisuuteen, kun tilanteet muuttuu jo vuorokauden sisällä moneen kertaan. Tulee vaan lisää työtä sovittujen menojen perumisesta ja asioiden uudelleen järjestelystä. Ei vaan pienessä uni vajeessa jaksa vatkata yhtään ylimääräistä. Toisaalta Pikku-Ukko oppii nopeasti ja innolla, joten jos pienikin suvanto hetki tulee niin saatetaan vaikka yllättää itsemme.

Herra Ryhti

Pyöräkolari tälli oli myös tehokkaampi kuin luulin. Burana/Panadol kombo aamuin illoin onneksi auttaa. Sen lisäksi oli aamuisella työmatkalla melkein yllätys tärskyt peuran kanssa. Toivottavasti ymmärsi nyt äkkijarrutuksestani suhteessamme, etten halua enää tavata. Kaiken huipuksi Pikku-Ukko yritti siirtää nenäni paikkaa, kun kumarruin laittamaan sadepuvun lahkeita saappaan päälle. Epäilen, että joku vihamies pistelee neuloja näköiseeni voodoo nukkeen. Sen verran onnettomuus alttiiita on viime viikot olleet. 

Nose Workkia on tehty parikertaa sisällä (kaaos ei voi enää paheta) lasipurkeilla ja lopulta uskaltauduin kokeilemaan huopatassujakin. Laitoin niitä pieniä sitä varalta, että syö ne taas. Ihan intona etsii. En lakkaa ihmettelemästä.

Lenkeillä on tankattu vitamiineja talven varalle ja nautittu pimeästä ja sateista. Mustista ja Mirristä hommasin heijastin takin ja viikonloppuna oli pakko panostaa Gore Text puvun hankintaan. Haarniska olisi ehkä ollut kuitenkin enemmän tarpeeseen. 


Vielä pakollinen remontikuva...melkein valmis...
Kommentit

  1. Voihan onnettomuudet! Haarniska olisi kyllä kova sana!

    Mutta onneksi yksi haaste (remontti) alkaa olla loppusuoralla. Se on jo terveillekin ihmisille melkoinen tempaus, saati tuolla bonuksella. Olet kyllä melkonen sissi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit