Huhtikuun hätäiset höpinät

 Huhtikuu meinasi livahtaa ohi ihan kokonaan. Viimeksi kun kirjoitin oli vielä lunta ja hiihdettiin.Tässä välissä on kevät vuoden paras aika tullut rytinällä.

Mutta ennen kuin hukattiin huhtikuu Pikku-Ukko täytti vuoden maaliskuun 29. Ninsku ja Wansku toivat ihania lahjoja varsinkin pallon, niitä oli onnistuttu hukkaamaan hankeen lukuisia.

Lumet lähti metsistä ja aloitettiin esine ruutu treenit. Toistaiseksi on tehty vain janaa mihin on tavaroita upoteltu. Pallo on niin ykköstä, että  etsi aluksi vain palloa. Vaihdettiin pallo palkaksi hyvin tuodusta muusta esineestä niin alkoi jo sujua. Nouto on niin vaiheessa vielä että riittää kun tuo vauhdilla kohti.Hyvä kun on nopsa oppimaan. Nyt kun lumet suli on satunnaisesti harkattu Tokoakin. Joku treenii sitten lisäksi omineen ihan muita juttuja. Oppi jo pienenä avaamaan oven kahvasta. Kaukolämpö yhtiö kiittää, Pkku Ukko nimittäin ei sulje ovea, Päätin kääntää kahvan pystyyn niin ei saisi otetta. Luulin väärin. Kaukolämpö yhtiö menee varmaan kohta pörssiin. Ihmisjäsenestä tuli koko orpo, minkä seurauksena yövyttiin hotelli Vaakunassa. Tajusin onneksi oven kahvan ja sain sen piilotettua silityslaudan taa.


Muutoinhan hotelli elo sujui loistavasti. Jäi nätisti yksin huoneeseen.Hissi pelotti , mutta lauantaina siinä kuljettiin jo kuin vanhat tekijät.Kaupungilla oli paljon katseltavaa ja Pikku-Ukon pää pyöri kuin hedelmäpeli.

Joka välissä on käyty mökillä. Pääsiäisenä oli kesäkauden avajaiset ei niin kesäisissä tunnelmissa ja Vappuna nyt kylmä, mutta lumettomampi keli. Kätköilyäkin kokeiltiin kahden lähikätkön avulla.
Vappu oli Pikku-Ukolle pettymys kun paras kaveri (=siskoni) ei ollutkaan mökillä. Aitta piti varta vasiten avata ennen kuin uskoi, ettei sisko ja Hannu ole täällä. Voi sitä hännän lopsahdusta. Ihan sääliksi kävi pientä.

Pyöräilyäkin alettiin huhtikuussa harjoitella. Siitä sitten lisää kun uskaltaudutaan uudestaan.. epävarma ehkä...! Mutta nyt vietetään ensin Vappu.Kommentit

Suositut tekstit