Uutta Vuotta 2021


Vuosi 20 on nyt pulkassa ja eipä vuoden alussa arvattu, mitä surua se lopussa toisi tullessaan. Vuoden alussa oltiin vielä täydessä iskussa ja intoa piukassa, mutta voin sanoa, että kyllä vaati vuosi 20 raskaat verot. Tosimiestä ei enää ole, koutsin kuntoutus selkäleikkauksesta  Parkinsonin ryydittämänä on ollut täyspäiväistä punnerrusta meiltä kaikilta. Ilonaiheita on ollut mökkeily ja meille muuttanut Tulimyrsky, joka saapumisellaan puhalsi hyvää mieltä meihin kaikkiin. Tosimieskin piristyi silmissä, mutta sitten syksyn tullen Koutsin kuntoutuessa alkoi Tosimiehen selkävaivat.

Mutta jos tavoitteet on kerran laitettu niin katsotaan ne kuitenkin läpi.  


Vuoden 2020 tavoitteet:

1. Tokoilua ja lähi kisoja , jos terveys antaa myöten. Jos vaikka toinen ykkönenkin

Toinen ykkönen tuli, kolmatta yritetiin, mutta keväällä oli pakko puhaltaa homma seis, kun näin että alkavat raskaat Erivoin liikkeet käydä liikaa kunnon päälle. Intoa riitti kyllä, mutta takapää köpistyi. Silloin ei vielä tiedetty spondyloosista ja totesin vaan, että vanhuus tulee ja on aika siirtyä mielen virkistys treeneihin ja jättää tosi treenit nuoremmille

2. Laaditun kunto-ohjelman läpikäynti

Tämä me tehtiin kunnon sallimissa rajoissa ja ehkäpä näin jälkikäteen ajatellen saatiin pelattua lisää aikaa.  Ihmisjäsenellä on nyt käsitys miten kisa koiran kunto rakennetaan jatkossa. Kiitos Tosimiehelle, että jaksoi ihmetellä kanssani uusia oppeja.

3. Retki Sipoonkorven kansallispuistoon koko porukalla.

No ei todellakaan. Coronan innoittamat sohvaperunat huumantuivat etätyön tuomasta ajasta ja valtasivat uusissa trikoo- ja camopökissään lenkkipolut ja metsätiet. Ihmisjäseneltä meni hermo, kun ponnari päisiä upouusiin trikoisiin ahtautuneita eukko parvia  ja pyörät hommanneita ukkeleita pölähteli joka polun mutkasta. Sipoonkorpeen oli lehtien mukaan ihan jonoksi asti retkeilijöitä. Ihan aloin kaivata 90-luvun itsensäpaljastelijaa, joka lähi harjulta karkoitti kaikki muut lenkkeilijät paitsi koiraihmiset. Joku voisi käydä taas vähän vilauttamassa heikkohermoisempia pois.

4. Koutsi kuntoon ja 2021 kohteena Skotlanti

Koutsin kunto kasvaa hitaan tasaisesti, mutta kyllä mentiin leikkausta odotellessa sen verran huonoon jamaan, että kuntoutus jatkuu vielä 2021. No eipä ole tuo matkustelukaan Coronasta johtuen houkutellut.

5. Ihmisjäsen lopettaa makean puputtamisen ja parantaa kuntoaan ja Tosimies laihtuu vielä hieman lisää

Ihmisjäsenen stressiä alentava ruokaympyrä on kuluneena vuotena koostunut hedelmä karkeista, joulu marmeladeista ja kahvista. Lisäksi ruokahalu meni terveellisen ruuan suhteen, mutta huolimatta ruokavaliosta pullukat punnersi Tosimiesvainaa -1 kg ja Ihmisjäsen -3 kg. Pihkun myötä lenkit on pidentyneet ja kuntokin lähtenyt nousemaan. Ruokavalio edelleen hanurista. Ekana Ärrällä, vikana Ärrällä.


6. Muistetaan pitää elämä rauhallisena 

Tällä osa-alueella Corona vuosi oli paras vuosi ikinä niinkuin työkaveri totesi. Niin nautin tyhjistä viikonlopuista, kun ei tarvinnut lähteä mihinkään. Lukeminen ja metsä aika ihan parasta.

Vuotta 2021 kohti lähdetäänkin uusin tavoittein.

1. Yritetään tuon säheltäjä mestarin kanssa selvitä elossa ja vammoitta vuoden vanhaksi ja siitä eteenpäin.

2. Opitaan edes alkeelliset käytöstavat Pikku-Ukon kanssa. 

3. Korjataan tuota Ihmisjäsenen ruokaympyrää hieman lähemmäs terveysihmisten ihanteita ja liikutaan

4. Jatketaan hyvistä päivistä nauttimista ja potkitaan huonoja sivumalle vaikka väkisin

Eiköhän siinä ole haastetta kerrakseen.

Ai niin aloitetaan harjoitella sauvakävelyä Pikku-ukon ja valjaiden kanssa. Kesällä sitten kasvun loputtua siirrytään pyöräilyn opetteluun. Aloitetaan maa tasosta siis. Lippuja tähän vuoden katastrofi-komediaan saa hankituksi Lippupisteen kautta. 

Kaikille Vuotta 2021 minkälaisena se sitten tuleekin!Kommentit

Suositut tekstit