Corona kävelyä ja kuntoutusta

Huvittaa jo itseäkin miten ihmistä ärsyttäää pikku jutut joskus. Ihmisjäsen on nyt tuskastunut Coronan tuomaan liikunta buumiin. Tänä aamuna lähdettiin sunnuntain iloksi aikaiselle aamupissilenkille, valmistautuneina matelemaan amulenkkimme linnun laulussa ja omissa aatoksissamme, mutta se loppui lyhyeen. Kun pääsin kadun päähän jalkakäytävillä suihki väkeä joka suuntaan. Oli pakko ottaa Tosimies kiinni. Joo on minulla usein irti , kun ei tässä käpykylässä liiku ketään, mutta otan sen aina kiinni, jos joku olento tulee kohti. Tosimies on siitä kiva, ettei se säntäile kissojen, koirien eikä eläinten perään. EVVK. Nyt on toiset ajat. Ihmisiä tupsahtaa esiin yllättävissä paikoissa. Harju, lempipaikkamme on oikea Corona helvetti. Väkeä vaeltaa, ja nyt jo niillä syrjäisimmilläkin poluilla. Oikeasti on hienoa kun ihmiset on löytäneet ulkoilun, minulla on nyt henkisen kasvun paikka, mutta hieman totuttelua tämä vaatii.

Tosimies ei halua enää pitkiä lenkkejä. En tiedä johtuuko tuosta henkitorvesta. Ikenissä on ihan hyvä väri, mutta vauhti on rauhallinen. Koutsikaan ei vielä tee 2-3 kilsaa pidempiä lenkkejä. Kuntoutusryhmämme joutuu siis loikkaamaan autoon, jos haluaa pidemmälle metsään ja pois ihmisvilinästä. Korvasieniä on keräilty ja sinne korpeen, minne ennen käveltiin tai fillaroitiin huristellaan nyt CeRaadolla. Hyvää on se, että Tosimiehen antibioottikuuri loppui ja yskä on pysynyt poissa. Tosin helleaalto, jopa yli 10 astetta on Tosimiehestä liikaa ja Ihmisjäsenestä hitokseen liian vähän. Ihmisjäsen on nyt ruvennut taas fillaroimaan, jotta saa vähän lisää liikuntaa. 

Ei turhaan käyty Vappu Alatalon hyppyteknikka kurssia. Nyt on siitä saatuja oppeja rimojen korkeuden ja etäisyyden hahmottamisessa hyödynnetty hyvällä menestyksellä Koutsin tasapaino harjoittelussa. Pari päivää on nyt tehty ja kun alussa jumiutui jalat jo kahden vaahtomuovirullan ylityksessä niin nyt niitä askelletaan etu-ja takaperin ja sivuttain. Eri etäisyyksilää ja korkeuksilla. Nyt on aikaa kehitellä kun ei ole minnekkään menemistä. Perustan kohta kuntokoulun :)

Enempi rauhallista, mutta periksiantamatonta menoa. Tosimiehen kanssa on jatkettu temppuiluja hieman rauhallisemmalla tahdilla ja nyt näyttää menevän kaikilla hyvin, joten eikun kesää kohden. Tänä kesänä Ihmisjäsen keskittyy pitkästä aikaa myös omaan kuntoutukseen, kun väki alkaa taas olla tolpillaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit