"Jos vain painais oven kiinni perässään ja lähtis kävelemään..." (Kolmas nainen)

No ei kuitenkaan, vaikka välillä ymmärrän täysin tyyppejä, jotka lähtee kioskille ostamaan tupakkaa eivätkä koskaan palaa. Viime viikot on kyllä olleet ihan ykkös kamaa. Kilpailuun valmistavan kauden ehjä viikko ei vaan ota onnistuakseen. Tällä viikolla ei päästy edes halli harkkoihin, vaikka tällä viikolla piti viimein onnistua ohjelman läpi vienti. Maanantaina siis jo meni puihin. Yritetään sitten ottaa viikolla kahdet ulko harkat. Toivottavasti ei hukuta lätäkköön tai tuuli vie koiraa. Onnistuisi edes yhdet. Tulevalla viikonlopulla oli tarkoitus mennä Kukulille, mutta taidetaankin tehdä saunan lauteita. Oikeasti tekisi mieli viedä pari tyyppiä saunan taakse.

Yritettiin ilmoittautua Toko kisoihin, mutta niinhän siinä kävi että EVL oli täynnä. No sekään ei harmita niin paljon kuin se, että Tosimies on näinä päivinä jäänyt vähän lapsipuolen asemaan. No yritetään nyt paikata huonosti alkanutta viikkoa. Täytyy ottaa vanha metodi "Yö päivää jatkaa..." muutaman vuoden takaa käyttöön. Univelkaa on jo muutenkin sen verran, ettei pari tuntia lisää vuorokaudessa tunnu missään.
Taitaa mennä rokuliksi tämäkin viikko
Joku oli piilottanut hautajais mekon ja jouduin suunnistamaan vaatekauppaan. Musta on hieno väri, sen kun kiskaisee päälle niin melkein tilaa peiliin katsottuaan hautapaikan itselleenkin. No tunnin pukukoppi punnerruksen jälkeen oli garderoobi taas kasassa. Myyjä yritti lohduttaa, että mustaa voi piristää pienillä asusteilla muuhunkin käyttöön. En kuitenkaan usko saavani osaa Addams family nelosessa.

Koira harrastus on siis kaksi viikkoa ollut ihan hukassa. Lenkit on tehty, joko vajaa mitalla tai vesisateessa. Ensimmäinen vaihtoehto masentaa ihmisjäsentä ja jälkimmäinen Tosimiestä.  No oli meillä kivaakin kun Ystävänpäivän iltana suunnistettiin ihanille kakkukahveille Loviisan parhaaseen kahvila Favoritiin. Siellä on ovessa lappu että saa tulla koirankin kanssa. Yleensä on niin täynnä, ettei tulisi mieleenkään, mutta iltamyöhällä on joskus hakastu pullat kotiin. Nyt käytiin ihan paikan päällä juomassa kahvet koko sakilla.
No nyt ei auta kuin murjoa menemään. Kyllä se tästä kirkastuu.


Kommentit

 1. Kyllä on ollut kurjia säitä ulkoilla :( Ei oo lasta raattinu kamalasti raahata mukana.
  Eilen kyllä ilmoitin lapsilisällekin, että nyt ulkovaatetta niskaan ja fillarin selkään: ulkona ei sada vettä niin mennään pidempi iltalenkki porukalla.

  Onneksi on kaksi hallivuoroa viikossa ja kotona pääsääntöisesti vettä pitävä teranssi (nyt on paristi tuullutkin sillai, että on terde ulko-oveen asti märkänä). Nyt pihakin ehti kuivua sen verran, että kiertotötterön raahasin sinne ihan itte.

  Alkaisi tämmönen "talvi" riittämään.

  VastaaPoista
 2. Kelit on olleet ihan hanurista ja jos sinne saunan taakse rupeat porukkaa viemään, niin mulla ois myös pari ehdokasta jonossa...

  Parempia aikoja kaikille ja Tosimiehelle rapsutuksia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit