Uuteen Vuoteen Uusin Voimin...

Joulu tuli vaikka ihmisjäsen ei paljon ehtinyt hospitsihyppelyltään panostaa. Joulukoristeiden keräilyyn ei Loppiaisena paljoa aikaa pala, kun varsin minimalistisella otteella on menty. Koutsin olo vaan kohenee ja päästiin aattoretkelle. Autolla huristeltiin Lurensin kankaalle ja siitä sitten sauvottiin kuntoutushenkinen kävely metsätielle ja propsi pinon takana hörpättiin perinteiset aatto glögit.
En ole ikinä ymmärtänyt noita kasaa koko suku juku juku Jouluja. Se on ihan oma ihmislajinsa se. Nämä rauhalliset Joulut, kun saa keskittyä omiin juttuihinsa oman porukan kanssa on ihan parasta.

Tapanina kävi kylässä Purnun Bestis ihminen (ex-inhokki korvakarvojen pöllyttäjä) :D ja saatiin joululahjoja vielä. Ei ole unohtanut ex-kesälapsi upeilla vilkkuvaloilla psykedeelisesti loistavaa joulumökki lahjaansa ja toi meille kostoksi pantterikuvioisia paskapusseja. Kiitos. Kosto elää :D Ensi Jouluna olen iskussa...Vapise!


Inhoan pantteri kuvioita. Sen nähdessäni äitini sanoja lainatakseni haistan vanhuuden ja silakkalaatikon. Minun lapsuudessani pantteri kuviota käyttivät  punaista Carilloa siemailevat vanhat rouvashenkilöt. Pantteri kuvio on vanhuuden airut. Ihanat ystäväni tuntuvat tämän tietävän. Minulla on pantteri kuvioinen sontsa, pölyrätti, legginsit, ballerinat, pikkarit, huivi ja nuo paska pussit. Niin ja tosi ihanat ystävät. Kiitti kaikille kauhiasti :D

Jouluherkkuja popsiessa on nyt pari viikkoa noudatettu tuota meidän kunto-ohjelmaa. Mäkitreeneissä on risteilty tuota meidän harjua edes takaisin rinteitä ylös ja alas. Tosimiehelle olen välillä pudottanut lapasen alarinteeseen ja lähettänyt sitten mäen päältä vielä hakemaan sen niin on tullut ukkelillekin hieman haastetta, kun muutoin puuskutan vain minä. On tästä ollut se ilo, että lenkkimme ovat nyt monipuolisempia. Tosimieskään ei enää himmaile, kun lenkeissä on vaihtelua.

 Nyt kun lajinomainenkin on merkattu kalenteriin niin on Toko harkkojakin tullut tehtyä.  Oli hyvä liikku vaihtaa tyhjään lähetyksessä etujalat targetilla nameiksi targetilla. Ihmeellinen kaarto on jäänyt pois vaikka ei montaa kertaa ole vielä ehditty treenata. Nyt on suoraviivaisempaa meno huomattavasti. Ontumista ei ole tullut harkoissa. Vähän jännittää miten käy hallin keino nurmella, kun vuoden alusta taas aloitetaan halli treenit.

Pääsi Purnu äiti Sohvin ja Auski tädin kanssa lenkillekkin joulunpyhinä. Ihmisjäsenellä oli kamera mukana, mutta unohdin ottaa kuvia. Oli niin kohtelias, nöyrä poika vanhojen rouvien seurassa, että ihan hymyilytti. Joulun aurinkoisin päivä ja ihana metsä lenkki. Kiitos seurasta. Ravinteli ruuat päälle ja jouluruokaöverit oli unohdettu.Nyt Uutta Vuotta kohti. Tällä hetkellä tuntuu toiveikkaalta kaikilla rintamilla. Ainakin asiat on menossa tällä hetkellä parempaan päin. Ja sitten ne tavoittet...

Vuoden 2019 tavoiteet:

1. Tokoilua ja kisoja jos sieltä vaikka yksi ykkös tulos irtoaisi ERIVOISTA

Tämähän me hoidettiin kotiin ja aika monta kakkosta kaupan päälle.

2. Kevät ja kesä mökkeillään ja retkeillään metsissä

Tämäkin toteutui ihanasti ja fatbikekin tuli viimein hommattua

3. Ihmisjäsenen ruokavalio ja kunto kohilleen niin Tosimies kuntoilee siinä samassa.

Tosimies jopa laihtui , mutta ihmisjäsen ei. Kunto kuitenkin hienoisessa nousussa.

4. Pysytään terveenä ja pidetään viikonloput rauhallisina.

.. ja paskat :D, no viikonloput rauhoittui kyllä

5. Ei yritetä olla sosiaalisia kun ei kerta olla.

Ei oltu ja teki hyvää

Vuoden 2020 tavoitteet:

1. Tokoilua ja lähi kisoja , jos terveys antaa myöten. Jos vaikka toinen ykkönenkin

2. Laaditun kunto-ohjelman läpikäynti 

3. Retki Sipoonkorven kansallispuistoon koko porukalla

4. Koutsi kuntoon ja 2021 kohteena Skotlanti

5. Ihmisjäsen lopettaa makean puputtamisen ja parantaa kuntoaan ja Tosimies laihtuu vielä hieman lisää

6. Muistetaan pitää elämä rauhallisena 

Uusi Vuosi täältä tullaan taas...Kommentit

 1. Joulupukki toi mulle pantterikuvioisen kaulahuivin. En vielä ole päättänyt pidänkö siitä vai en... =D
  Hyvää uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Mun on ollut pakko taipua koko perhe jouluun, mutta onneksi vain muutaman tunnin verran aattona.
  Muuten mennään omalla fiiliksellä, tänä vuonna päivänä naapurit meille syömään ja tapaninpäivänä kasvattajaa ja muista moikkaamaan Vantaalle.

  Hienoja onnistumisia sulla tuossa tavoitteissa tälle vuodelle! Mahtavaa!
  Samanmoisia toivotaan tulevalle vuodelle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit