Yksin kotona kaksin...

Selvittiin Koutsin selkä leikkaukseen. Ihmisjäsen tosin popsi viikon buranaa ja harrasti itsesuggestiota "Ja nyt et perkeleen flunssa tule", kun flunssa yritti hiipiä. Olin ihan varma että leikkaus peruuntuu, jos tartutan lentsun Koutsiin. Mutta hyvin meni ja hyvässä kunnossa kyyditsin Koutsin Töölöön.

Ihmisjäsenestä ja Kia Ce Raadosta on tullut aika taitavia Mannerheimintien ylittäjiä. Pariin viimeiseen kertaan ei kukaan ole töötännyt ja alan jos osata reitin sairaalalle hyvin. Tänään rempaisin ja tein tasku peruutuksen. Kolmas kerta sitten autokoulun 80-luvun alussa. Sakko paikalle tosin ehkä, mutta kun oli pysäköinti kyltissä liikaa koodeja. Zone 2, H-lupa, kunnossapitotyö ajalla... jne.  Päätin että enemmin otan sakot, kuin lähden pillurallia pyörimään Töölön sairaalaa ympäri 54 vuotiaana. Armahtivat savolaisen tai sitten kurainen Raato maastoutui asvalttiin niin, etteivät huomanneet. Ei sakkoja.

Tosimies on hieman orpona. Aina kun tulen kotiin, kiertää toiveikkaana repsikan puolelle, jos vaikka Koutsi sieltä kömpisi esiin. Iltaisin vähän vöhkitään äänille vaikka luulisi jo tietävän, ettei mikään rosvo ole niin itsetuhoinen, että yrittäisi vaihe vuotisen naisen kimppuun. Mutta nyt kun on joutunut olemaan 6-8 tuntia yksin päivisin, niin jopas on ex-himmailijalla virtaa lenkillä. Ontuminen ei näytä paljon haittaavan ja kun harkoissakaan ei ole käyty niin kaikki kivet kiivetään ja kyltit kierretään namin ja kehujen toivossa.

Vastuu painaa iltaisin
Loviisan uudet kunto portaat käytiin tänään tutkimassa. Oli hienot. Ei kyllä huomattu kunnon kohonneen vaikka mentiin aika vauhdilla alas. Olisko niissä joku vika. Tosimiehen jalka kuvataan ensi viikolla ja samalla nukutus tällillä napataan patti pois kusputken kyljestä. Ihmisjäsen epäilee, että viralliset kisailut on kisailtu, mutta kunhan saadaan kaikki ukkelit jaloilleen ja nähdään mikä on tilanne niin tuumataan sitten. Kovasti näyttää Tosimies toimintaa kaipaavan, joten pakko on jotain älyllistä niksulaa kehittää vaikka ontuisikin, ettei älyttömänä hypi kaikille kiville ja kannoille😊 Pitää varmaan joku päivä kaiva jälki kamat naftaliinista ja ottaa virtaa pois nenän kautta. Nyt lomaillaan ja suhaillaan Koutsia katsomassa ensi viikko.
Kommentit

  1. Paranemisia Koutsille ja Purnulle, iso peukku nenähommille.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kaikki kääntyy parempaan suuntaan ja homma alkaa teillä rokkaamaan!

    Meilläkin oli eilen illalla melkosta ääniin reagointia, kun Miäs oli poissa illan (lähti työmatkalle Meksikoon). Rauhottuiskohan iltamenot loppuviikkoon mennessä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit