Toipilaat

Nyt on perheessä toinenkin toipilas.Purnun patti on poistettu ja samalla kuvattiin etujalat. Jalat on kunnossa. Ontuminenkin on vähentynyt, joten kyseessä lienee vain hiton sitkeä venäys. Ostin kuitenkin Mustista ja Mirristä jauhetta, joka lisätään ruokaan ja pitäisi voidella niveliä. Nutrolinin seniori öljyähän on lisäilty jo pitemmän aikaa.


Tosimies toipuu patin poistosta kotona, koutsi on kuntoutumassa selkäleikkauksesta Loviisan sairaalan osastolla. Toivotaan että saadaan koko sakki kotiin ja kasaan Jouluksi. Jos ensi vuonna sitten Tokoiltaisiin taas. Loppuvuosi meillä on sairaslomaa ja keskitytään saamaan ihmiset ja koirat tolpilleen. Sillä välin minä yritän fillaroida terveyskeskuksen ja kodin väliä ja välillä käydä töissäkin. Kunhan loma loppuu niin taitaa Tosimies joutua totuttelemaan myöhäisillan lenkkeihin, sitä mukaan kuin toipuu.

Katsotaan kuinka meidän käy ja mitä "kivaa" 2020 tuo tullessaan. Jos tästä loppusyksystä on jotain iloa kaivettava, niin kerrankaan ei ruoka maistu :D

Kommentit

Suositut tekstit