"Sä ja mä me molemmat niin palasina..."

Meillä on täällä eletty kuin Tosi TV combossa Eläinsairaala, Syke ja Suomen huonoin kuski. Koutsia on kyyditty Loviisan, Porvoon ja Helsingin päivystyksissä milloin hampaan ja milloin selän takia. Siinä sivussa on käyty Töölön sairaalassa esikäynnillä. Voin kolmen Helsingin keskustaan suuntautuneen reissun jälkeen todeta, että kun savolainen ajaa Helsingissä niin vastuu on vastaantulijalla.

Tosimies on jatkanut sitkeästi jalan ontumista. Ihottuma hellitti mutta heti, kun hoito loppuu alkaa näppyjä taas nousta. Patti on joko kasvanut, tai sitten olen oppinut löytämään sen näppeihini nopsemmin. Ihmisjäsen taas on hermoraunio, kun pitää jännätä selvitäänkö terveinä ja ehjinä Koutsin leikkaukseen asti, ettei enää jouduttaisi odottamaan lisää. Muutoin ei päästä liikkeelle kuin pyörätuolilla.
Ovi auki ja sassiin! Täällä sataa..lenkki peruttu!

 Onneksi en ilmoittanut meitä syksyn viimeisiin kisoihin sillä olisimme olleet doupattuja, onnuttu ja kisapäivänä ihan muualla. Lopuksi oltaisiin oltu vielä 60 köyhempiä. Ei siis mene millään rintamalla kovin vahvasti, mutta ei auta märinä, eikun eteenpäin. Eteenpäin mentiinkin ja vauhdilla kun kamppasin itseni pihaa haravoidessa. Onneksi on paljon läskiä ja pallomainen muoto, niin ei vääntynyt kuin peukalo. 

Tosimies kävi Ruukissa koira hierojalla ja löytyihän sieltäkin ne perinteiset jumit. Meidän porukan yhteinen biisi on nykyään radiossa soiva "Sä ja mä me molemmat niin palasina, et edes yhteen liimattuna ei tuu kokonaista..". Ostin kuitenkin toiveikkaana Ice Bugin nastalenkkarit, jos tässä vielä pääsisi edes itsensä kanssa lenkille, ettei tähän  oman elämämme tosi TV comboon liity vielä yksi laatu ohjelma "Sairaalloisen lihava". Sekään ei ole enää kaukana.Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän raporttini täältä tähän.

Joulua odotellen... :D

Kommentit

Suositut tekstit