Suunnitelmat uusiksi eli elämää vanhuksen kanssa...

Ei sitten ilmottauduttu syksyn viimeisiin Toko-kisoihin. Tosimies vietti rankemman viikonlopun. Saman viikonlopun aikana löytyi hännän juuresta ihotulehdus. Herra tietää mistä se tuli. Ei ole ikinä ollut. Sitten venähti jalka ja lopuksi ihmisjäsen löysi uuden patin, tällä kertaa mahasta.

Mentiin sitten Toko kisojen ja harkkojen sijasta Lovettiin. Dropithan sieltä tuli matkaan. Kortisonia ja antibiootti voidetta persauksiin ja seurantaa pattiin. Hyvin on taas valittu patin paikka. Kuulemma virtsaputken lähellä, joten jos kovasti kasvaa niin alkaa painaa virtsaputkea ja pitänee poistaa. Varsinainen Patti Pate.  Toivottavasti on edelleen vaaraton. Tosimies on laihtunut, mutta koutsi on kuulemma reippaasti vähentänyt makupaloja, joten voi johtua siitä. Iloinen ja pirteä on muutoin paitsi ettei lenkkeily nappaa ja nyt viikon voiteluiden jälkeen on persauksetkin kunnossa. Venähdyskin on paranemaan päin kintusta, joten kyllä me tästä taas vauhtiin päästään. Kipulääkettä annoin kaikkiin vaivoihin ja Doopinkiin syyllistyttiin ja 29 päivän varo aika siitä sitten läjähti. Parannellaan rauhassa ja katsotaan, sitten onko meistä vielä keväällä kisailemaan tai edes höpö harkkailemaan. Tulee toivottavasti vielä terveitäkin päiviä ja vuosia. Mutta täällä hetkellä vanhuus johtaa 6-0.


Kun Koutsi ei saanut leikkauskutsua niin lähdettiin mökkiporukalla nautiskelemaan Itä-Suomen maisemista. Oli ihana pidennetty viikonloppu.
Tuumaustauko
Nyt sitten lomaillaan ja harkkaillaan, seurataan pattiloita ja odotellaan Koutsin leikkausta loppu vuosi. Aika näyttää mihin päin asiat kehittyy. Mihinpä tässä kiire valmiissa maailmassa.

Ja kun aikaa on ollut tuumailla niin keksittiin mistä tulee eteen menon vinous. Targetilla kun olen opettanut niin kaartaa sille etujalat vasemman kautta ja kääntyy minuun päin. Sitä on sitten vielä onnistuneesti vahvistettu tuota kaartoa. Auts! Nyt siirryttiin nami palkkaan targetin päällä ja nenä edellä kun ryntää kohteeseen, niin sieltä se suoruus on taas ruvennut löytymään.

Kartion kierron vaikeus taas satunnaisissa kisoissa johtuu siitä, että jos on lähellä seinää tai sekavaa taustaa vasten niin ei hahmota koko kartiota.  Keskellä kenttää erottuu, mutta ei esim kahden erivärisen taustan rajapinnassa. Nyt on sitten treenattu sitä, että oppisi hakemaan sen myös noista taustoista ja luottaisi, että siellä se on vaikka ei heti erottuisikaan. Näin ne mysteerit ratkeaa.


Kommentit

Suositut tekstit