Finland zero points....

Niin kävi kuin euroviisuissa nollahan sieltä pläjähti. Ei lohduttanut että kakkostulos ja kakkossija...tai no palkinnot lohdutti kyllä. Tosimiestä karkit ja minua se Fazer 😋

Kuva Tiina Sundgren

 Mutta ei kun kisa analyysiin.

Virtaa oli mikä näkyy ekana tehdyissä kaukoissa 9,5 p :) Virta väheni loppua kohden mikä näkyy viimeisessä tunnistus noudossa ihan asiallisen suorituksena ilman sähläystä. Meille sopiva järjestys. Ihmisjäsenen taktikointi hieman enemmän oikealle lähetyksessä oli liian varovainen. Tosimies jäi juuri ympyrän kehälle. Olisi pitänyt ottaa vielä se valokuvaajan kaksi askelta...Joutui korjaamaan ympyrään sisään. Seuraamisesta en tiedä miltä se ulospäin näytti mutta ei tuntunut 8. Tosimies oli hieman keskittynyt kaikkeen muuhun paitsi kuvioihin alusta asti. Itse olisin antanut max 7. No ehkä sitä seilaamista ei sitten ollut kun oli hieman flegu. Otan kyllä ennemmin sen seilorin.

Hyppykiertohärdellissä kartio jäi kokonaan löytymättä. Lähti mutta ei löytynyt. Rupesin jälkeenpäin miettimään kaikkia nollauksiamme tässä yleensä harkoissa onnistuvassa liikkeessä ja hokasin että aina on kartio silloin ollut jotain sekavaa taustaa vasten tai seinän ja kentän rajassa koira perspektiivistä katsoen. Ehkä ukkeli ei oikein vaan hahmota sitä. Täytyy labrailla. Luokse tulossa  oli vauhtia ja liian vähän korvia.

Tiukkaa keskittymistä 💙
Selkeesti alkaa nuo huonot pisteet kasaantua, ruudun tyhjään lähetykseen, hässäkkähärdelllin kartion löytymiseen, luokse tulon pysähdyksiin. Vire riittää koko kisan, mutta nyt täytyy hieman lisätä tuota pitkäjänteisyyttä ja keskittymistä. Menee hieman vireelllä sähläämiseksi liikkeiden välissä myös. Täytyy koittaa rauhoittaa liikkeiden väliä ja panostaa siihen, että energia purkeentuisi oikeaan kohteeseen.

Nyt näytti siltä, että repussa olleet palkka namut kuumotteli mielessä hieman liikkaa ja hajoitti keskittymistä. Täytyy harkoissa hieman tutkiskella asiaa ja ehkä ottaa kunnon vauhti treenejä ja sitten treenata myös tuota pitkäjänteisyyttä hieman pitemmillä sarjoilla tasaisin välein. Jos menee ojaan niin korjataan sitten taas allikon suuntaan :D Joku kerta se vielä napsahtaa siihen kannakselle. Muutoin kokonaisuuteen varsin tyytyväinen. Virettä on saatu nostettua, virheitä korjattua ja tasaisuutta liikkeisiiin. Pari pikku muuttujaa vielä....

Kotkan kisat oli jälleen kivat ja liikkeen ohjaaja tehokas ja selkeä. Tuomarina aina kannustava Laisi ja kisa järjestelyt muchos bueno . Mokkapaloja ei ollut mutta pizza ja kahvet oli loistavaa. Kiitos järjestäjille kivoista kisoista jälleen kerran. Nyt vaan treenitään lisää. Koutsi ei päässyt mukaan kun leikkausta odotteleva selkä rupesi temppuilemaan mutta kiva oli kun Tiina ilmestyi sinne henkiseksi tueksi ja kuvailemaan. Kiitos Tiina kuvista :) ja lenkki seurasta Hilman kera.

Kommentit

  1. Edellistä kisavideota katsellessani kyllä ihmettelin, miten kukaan voi jaksaa keskittyä noin pitkiä aikoja. Ihan loistava Purnu! Pari pikku juttua vain kohdalleen, niin teillä on ykkönen kasassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit