Mökkielämää...lomaako?

Ihmisjäsen otti toukokuun viimeisen viikon lomaa. Ensin huristeltiin Mikkeliin tyhjentäään isä vainajan varastoja. Jottei menisi ihan työksi loma, otettiin hotellista huone kahdeksi yöksi. 3 varasto vajaa ja välipohja. 5  täyttä peräkärry kuormaa jäteasemalle ja muutama pullo ja pahvi kuorma lähi keräyspisteeseen. Laittaa katsomaan omiakin romuja ihan uusin silmin. Kaikkea ei todellakaan tarvitse säilöä. Onneksi itsellä on herkkä hävitysvietti. Jos olisin elänyt muinoin niin ei olisi Akropolistakaan enää olemassa. Olisin purkanut senkin. Olisihan siellä ollut hauskaakin säilöttävää kuten ala-asteen Ystävä kirja ja vanhoja leluja, mutta kun kaikki olivat olleet kosteassa vuosia niin home, kosteus ja hiirenpaska olivat tehneet tehtävänsä. Muutaman lelun kuitenkin sain pestyä ja pelastettua.

Ja tässä oli sitten se roska osuus...pensasaidan taakse jää toinen kasa...ja aitan eteen kolmas...

Tosimies oli tutussa hotellissa jo kuin kotonaan eikä hissisäkään enää tarvinnut mennä maihin. Äippästäkin käytiin reisuulla katsomassa ja hieman ehdittiin pihaakin ruotia kuntoon. Ihmisjäsen haaveili kaupoilla käynnistä, mutta kaatosade piti ostoshalut kurissa.

Mikkelin jälkeen suunnistettiinkin sitten mökille. Tarkoitus oli saada edellisenä kesänä aloitettu navettarakennuksen purku loppuun ja se onnistui vaikka sekä Ihmisjäsen, että Koutsi ovat nyt lähes liikuntakyvyttömiä. Koutsi odottelee selkäleikkausta ja Ihmisjäsen intoili Stihlinsä kanssa purkutyömaalla kaksi päivää. Ei ole toimistoihmistä tarkoitettu ruumiilliseen työhön. Onneksi se oli viimeinen rötöpesäke mökillä, joten jatkossa vaellellaan vaan metsissä ja istuskellaan terdellä Tosimiehen kanssa.
Voitto!

Epätoivon hetket kuva kollaasina....
Tosimies ei tosin hämärän tultua suostu juuri kuistin tuntumasta poistumaan ja viimeisenä iltana päästeli miehekkäitä haukahduksia ja murahduksia takametsää kohti. Mitään ei nähty mutta koska ukkeli ei herkästi hauku niin jotain siellä varmaan liikkui.

Parempi katsoa turvalliselta etäisyydeltä grillailua metsänreunassa, kuin joutua itse makkaraksi
Lenkille lähti kuitenkin päivänvalossa mielellään, joten ei tuolla liene mitään suurempia petoja ollut liikenteessä. Kiva loma vaikka hieman raadannan puolelle menikin. Kerettiin kuitenkin lenkkeillä ja sienestää ja grillailla.  Kotona levätään sitten terassi työmaalla :)
Kommentit

  1. meinasin jo kysyä, että mitä ihmettä: sienestää?! Kunnes muistin aivosienet :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit