Fat on fatbike...

Viime tipassa saatiin Toko kisat käytyä. Nyt on Tosimiehen helleraja ylitetty. Lenkille on vielä lähtenyt suht  reippaasti, mutta enempi tuntuu pihalla lököttely kiinnostavan. Koutsi odottaa selkäleikkausta ja toinen lämpöhalvausta, tästä tilanteesta pitäisi ponnistaa ihmisjäsenen persaus lenkille vaikka muita ei olisikaan lähdössä.

Viime kesästä oppineena hommasin itselleni lisä lenkittäjän. Nyt voin käydä vähän pidemmän lenkin fat on fatbike metodilla ja ehdin vielä lenkittää Tosimiehenkin illan viileämpinä hetkinä, jos tulee siis kuuma kesä. Jos tulee kylmä kesä voin ottaa Tosimiehen metsä lenkille pyörällä mukaan. Yksi koe ajelu ilman Tosimiestä on jo tehty ja on kyllä hyvä peli.


Hieman oli huolettomalla nettitilaajalla haasteita saada kulkuväline ajokuntoon, kun olin unohtanut tilata sellaisen pikkujutun kuin polkimet. No ne sain noukittua matkaan paikallisesta Team Sportiasta Bike Shopin neuvojen avulla, jopa oikean kokoiset. Seuraava haaste olikin varsin omituisen näköinen ventiili, johon olisi pitänyt jollain vermeellä saada ilma kulkemaan. Taas kyselemään neuvoja myyjältä, joka varsin nopeasti vastailikin aiheeseen. Olin kuitenkin ehtinyt jo googlettaa ja selvittää, että kysessä on Presta venttiili. Tokmannille pumpun ostoon ja lopulta oli ilmaa renkaissa ja polkimet paikallaan. 

Miksi helvetissä mikään standardi ei ulotu pyörän venttiileihin. Bike Shopissa oltiin kyllä varsin pitkämielisiä ja auttavaisia ummikko pyörän ostajan suhteen ja apua ja neuvoja tuli pikavauhtia sähköpostilla. Kiitos siitä voin suositella ko pyörä liikettä kaikille, joiden mielestä Dunlop on ainoa pyörän venttiili maailmassa eli totaalisen tietämättömille. Netissä oli ihan vauva.fi sivuston veroista keskustelua mikä venttiili on paras, en osallistunut, koska henkikultani on minulle arvokas.

Loviisan seudun koirat järjesti viikolla menttaali valmennuksesta luennon. Ihmisjäsen lähti innolla ja Koutsinkin piti lähteä, mutta hammaslääkäri päätti hammas tarkastuksessa rempaista Koutsilta hampaan ja sen verran kipeä ja voipunut mies oli kotona burana/puudutusaineissa, että ei ollut lähtijäksi. Luennoitsija oli Maria Huttunen ja ilta oli oikein mielenkiintoinen. Ihmisjäsenen persoonallisuus tyyppi löytyi ja tunnistin tyypeistä pari tuttuakin. Olihan toki kaikissa joitain omia piirteitä, mutta kyllä sen hallitsevan sieltä erotti. Joitain valmennuksessa neuvottuja kikkoja oli tullut tehtyä ihan tietämättään ja uuttakin asiaa tuli. Lopuksi tehtiin pari harjoitus, jonka opit täytyy harkoissa ottaa käyttöön. Tänään ilta treeneissä niitä jo kokeilin. Kannattaa osallistua jos tämmöinen tulee vastaan. Oli kiva ilta.

Terassi projektissa on saatu vaihe purku ja kaivaminen päätökseen ja ensiviikolla päästään hakemaan jo alus puita. Hyvältä näyttää. Kasaaminen on aina palkitsevampaa kuin tuo vanhan purkaminen.

Työnjohdon lopputarkastus päivän päätteeksi

Rakennus päivän päätteeksi Tosimies joutui parturiin. Keväällä turkkia lyhentäessäni loppui molemmilta kunto, kun karvaa oli niin julmetusti. Jäi himpun pitkäksi ja kasvoi salamavauhtia takaisin. Tänään otettiin lyhyempi terä vaihtoehto ja otettiin uusinta. Nyt on taas kevyt kesäturkki.

Ja Lovetissakin piipahdettiin uusimassa Kennelyskä rokote. Ja saatiin uudenlainen nenään laitettava rokote. Torjuu kuulemma virusten lisäksi joitain bakteereita ja on laajakirjoisempi. Hieman Ihmisjäsentä jännitti millainen rimpulointi syntyy nenän sorkkimisesta, mutta Tosimies ei edes huomannut, kun tohtori ruuttasi rokotteen nenään. Luulisi nyt edes aivastuttavan tai jotain, mutta ei mitään. Mukavampihan tuo on, kuin pistäminen neulalla. Tästä lähtien otetaan aina tuo nenä rokote.

Loma ja kisatauko on lähtenyt mukavasti alkuun ja parin viikon päästä Ihmisjäsenen viikon loma alkaa ja sitten suunnataan Mikkeliin ja mökille katsomaan onko viikon takainen trombi pyyhkäissyt miten läheltä möksää. Tosimies ja Ihmisjäsen aloittivat kesä dieetin. Ihmisjäsenen kesävaatteet eivät mahdu päälle ja Tosimies pompsautti Lovetin digitaalinäyttöön semmoiset lukemat, että molempien välipalat jää nyt kaappiin. 

Kommentit

  1. vastaus löytyi, kun hätänen luki tekstin uudelleen ;)

    -tiina-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit