Onnellinen kisa päivitys...pistetili avattu!



Ihan huippu päivä. Aamuisesta kellon soitosta toivuttuamme pääsimme kumpikin iloiseen vireeseen. Parkkipaikalla en osannut vielä sanoa siskolle millä fiiliksellä Tosimies on, kun ottaa aina nuo siirtymätaipaleet niin rauhallisesti, mutta kun Tosimies pääsi kisa paikalle niin sieltähän se Minutontuotuihmistenilmoille- ilo ponnahti pintaan taas. Ihanan kylmä hallikin vielä. Vielä kun tuomarikin oli käynyt rapsuttelemassa niin Tosimieshän oli onnesta soikea.

Kotkan liikkeen ohjaaja oli vanha tuttu. Tykkään kun vetää aina niin reippaasti ja selkeällä äänellä liikkeet läpi. Ihmisjäsen taas on liikkeen ohjaajan painajainen. Niin paljon olen aiemmissa kisoissa törttöilyt kehässä, että hänkin oli oppinut jo vääntämään minulle rautalangasta kuviot. Yllätin hänet iloisesti asettumalla oikeinpäin paikallaolo liikkeeseen eka yrittämällä. Lisäksi olin kirjoittanut luntin käteen. Eipähän tarvitse kaikkea  yrittää muistaa.



Sanoin koutsille, että olisi kiva jos päästäisiin ekana ja bingo pöydässä kolme!

HIGH LIGHTIT eli päivän ihmeet: Eteen meno tyhjään oli aivan suora ja lähti ekasta, kyllä kannatti helpottaa harkoissa. Tunnarit ihan paras meidän elinaikana. Suoraan omalle ilman arpomisia ja tarkistamisia ja takaisin. No pureskeli, mutta ei niin paljon kuin ennen. Ehkä olkkari treenit naksutellen on auttaneet.Muutenkin pysyttiin hereillä. Yhden kerran jäi koutsia kyttäämään, mutta kun liike ei ollut vielä alkanut niin sain heräteltyä.

Luulin että liikkeet tehdään kahdessa osiossa niinkuin aiemmin, mutta tehtiinkin kaikki putkeen. Tosimieskin meinasi lähteä liian aikaisin, mutta palasi takaisin kun huusin perään että "Hei meillä ois vielä täällä pari hommaa kesken!" Ihmisjäsen taas ei meinannut älytä lopettaa, kun meni jotenkin nopeasti kaikki. Paitsi seuraamis kaavio oli niin pitkä, että meinasi loppua usko ja kunto.
Hieman raukasee kisan jälkeen, massu täynnä juustoa ja mokkaruutuja.
Nyt ollaan väsyneinä, mutta onnellisina kotona palkintojen kera,  paitsi että Tosimies nappasi possun korvan salaa jo kisa paikalla kassista ja rouskutti sen tuulen suojan. Oli sen kyllä ansainnut. Reipas vanhus.


Ja meillä on eka ykkönen tästä luokasta. Voi miten ihanaa.


Joku oli innoissaan vielä palkintojen jaossakin. (kuva Pamela Ekström)

Kiva kun alkaa tuntea jo kisoissa pyörivää porukka. Alkaa jo jännittää omat ja tuttujen suoritukset yhtä paljon. Tänään tuli haikea olo, kun eräs samoissa kisoissa käynyt aina iloinen rouva ilmoitti lopettelevansa vanhuksensa kanssa. No ehkä ollaan taas jossain ALO luokan kisoissa muutamien vuosien päästä kampeamassa eteenpäin. Kiva oli nähdä tuttuja ja ihanat treeni kamutkin oli niin lähellä viimesiä ykkösiä, että ihan hitosti harmitti katsomossa, kun se  iänikuinen ruutu rupesi ryttyilemään molemmille. Mutta kyllä ne vikat ykköset sieltä tulee ja saadaan vielä kakkua :)
Nyt huilataan Pääsiäinen ja sitten aletaan valmistautua Kouvolan ulko kisoihin. Älä tule kesähelle vielä....!

Kiitos taas kivoista kisoista Kotkan Koiraystävät ja puffan leipureille erityis kiitos jälleen herkuista.


Kommentit

  1. Superisti onnea! Tosimies niin oli ansainnut possunkorvansa :)

    VastaaPoista
  2. Ootte niin ansainneet tämän. Nöyränä puurtaneet kisasta kisaan. Huisisti onnea, Tottakai

    VastaaPoista
  3. Mahtavuutta tällainen onnistuminen!
    Kyllä oli Tosimies possunkorvansa ansainnut!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit