Jos on Tammena tasasta niin Helmenä heilahtaa...

Ihmisjäsenet piipahti Tukholmassa Koutsin Jääkiekko veikkaus palkinto matkalla.  Jos veikkaa arkkivihollista Ruotsia mitali kolmikkoon niin joutuu Tukholmaa. Itse aion seuraavaksi veikata Kanadaa, jos vaikka ...


Koutsi etsii örfiiliksiä
Vanhana fanina oli pakko sortua Peppi Lotta Sikuriina Rullakatriina Kissanminttu Efraimintytär Pitkätossu matkamuistoon. Ihanat.


Tosimies oli omalla lomallaan Koiranpäivät hoitolassa ja hyvin meni taas jälleen. Viipotteli pihalta hoitolaan jo kuin tuttuun paikkaan konsaan ja jäi tosi nätisti taas odottelemaan. Noudettaessa olikin jo kelit pehmenneet ja hoitolan väki kiikutti Purnun isomman tien varteen vastaan, kun Kialla ei olisi päässyt pihaan ajamaan. Ihania ihmisiä.

Tukholman reissun jälkeen lähdettiinkin patin poistoon Lovettiin. Niin lähti Purnun patti kuin kuppa Töölöstä. Hieman jänskätti, kun patti oli oudon kiinteä. Kun Claudiokin sitten alkoi puhua patin tutkimisesta tarvittaessa ja samalla yritti olla rauhoittava aloin epäillä, että kaikki ei ollut niinkuin piti. Ei kun ukkeli unten maille ja omaiset vex. Kun menin sitten Purnua hakemaan Claudio istui  tiskin takana ja naureskellen sanoi "Very bad news!" Voi sitä helpotusta nauruksihan se meni. Rasvapatti se oli ollut sittenkin. Oli vaan jotenkin kiinnittynyt lihakseen ja siksi tuntunut niin kiinteältä. Haava oli tosi siisti ja niitit nätissä jonossa.


Haava kaulurista ei ollut mitään apua. Ei auta jos pää ei taivu, jos selkäranka taipuu. Jouduttiin sitten Koppa Koposiksi. Onneksi haava ei tunnu miekkosta kiinnostavan joten on voitu olla suurin osa aikaa ilman Koppa varmistusta.
Turha ostos


Täällä ois potilas vailla hellyyttä...

Ihmisjäsenet kävivät sivistämässä itseään Katriina Tiiran luennolla "Koiran luonne ja persoonallisuus, geenien ja ympäristön vaikutus". Olipas hyvä luento. En ollut tiennyt, että esim. ääni arkuus geeni voi syttyä vasta 5 vuoden iässä tai että kastrointi voi altistaa ääni arkuudelle. En myöskään tiennyt arkuus geenin suuresta periytyvyydestä. Ja entistä tärkeämmäksi nousi nuo pennun ensimmäisten viikkojen tapahtumat. Reilu kaksi tuntia täyttä asiaa selvällä suomella kerrottuna niin, että savolainenkin ymmärsi. Oli kyllä upea ilta ja mielenkiintoista keskustelua. Alkaa ihmisjäsenkin tajuta millainen lottovoitto on, kun on noin selväpäinen ja hyvähermoinen koiruli . Kiitos vaan kasvattajalle, jonka tiedän tekevän todella paljon pentujen eteen koko sen 7-8 viikon ajan tuosta äärimmäisen tärkeästä 12 viikon ajasta. Meitä oli Loviisasta koko Kiallinen ja muutoinkin taisi tupa olla aika täynnä. Lisää tällaisia. Pullat ja kahvikin oli hyvää. Niillä sain koutsinkin houkuteltua mukaan, mutta luennon jälkeen taisi pulla tulla vasta hyvänä kakkosena.

Niitti pyllyn kanssa ehdittiin hankiaisistakin iloita.


Ensi viikolla mennäänkin jo tikin poistoon, mutta sitä ennen meihin iski vielä flunssa. Tai siis Tosimieheen iski. Minuun iski vain ällö limayskös päin pläsiä, kesken sunnuntaiaamun makeimpien  unien. Sellainen elämän huippuhetki. Ei olla onneksi ketään pystytty tartuttamaan, kun on tikkien takia oltu saikulla kaikista harrastuksista. Täytyy huomenna soitella taas Lovettiin ja kysyä, jos ehtisivät katsoa nuhanenää hieman tikkien poiston lomassa. Toisaalta Tosimiehellä on kennelyskä rokotus, joten toivotaan, että tämä menisi lievänä ohi nopeasti. Nyt vaan lepoa.
Kommentit

Suositut tekstit