Vuotta 2019 kohti

Vuoden 2018 tavoitteet

1. Yritetään pysyä terveenä ja saada retuperälle mennyt kunto ja ruokavalio kuntoon,

2. Pidetään kynsin ja hampain kiinni rauhallisista viikonlopuista

3. Mennään iltapissilenkille  ennen klo 22.00 (ilta-unisen Tosimiehen toive)

4. Tokoillaan ja lenkkeillään. Toko lisenssikin vuodelle 2018 on jo hankittu.

5.  Muutetaan läski lihaksiksi


Siinä oli kuluneen vuoden tavoitteet.

1. Kohta toteutui osin. Ihmisjäsenen vatsavaivoja ei saatu kuriin ja kaikenlaisia ruokavaliokokeiluita tehtiin vuoden mittaan. Nyt alkaa olla ajatusta mikä sopii ja mikä ei joten 2019 jatketaan tätä ruokavalion kohentamista. Kunto kohosi normi lenkkeilyn myötä, mutta vatsavaivojen takia se ei aina ollut ihan kivaa ja ihan kunnossa ei olla vieläkään. Tosimies pysyi terveenä ja sai vanhuus tarkissakin hyvät tulokset. Upea helle kesä tosin vei mehut miekkosesta.

2. Rauhalliset viikonloput silloin kun ei ollut ajoa Mikkeliin toteutuivat hyvin. Ehdittiin retkeillä ja mökkeillä ja viettää rentoa elämää.
Kuva Seija Vikman

3. Tosimiehen ilta lenkit aikaistuivat ja loppuvuotta kohti ihmisjäsenkin otti työn alle riittävät yöunet ja sai kuin saikin yöunia pidennetyksi 4-5 tuntiin viikolla. Älkää edes kysykö mitä ne oli sitä ennen. On aika tuhoisa yhdistelmä klo 7 töihin meno ja iltavirkku ihminen. Kun ei malttaisi mennä nukkumaan....Ensi vuonna yritetään olla jo klo 22 unten mailla.

4. Tokoihinkin päästiin heti mökkeilyn ja helle kesän jälkeen. Ykkös tuloksia ei ropissut, mutta lähelle päästiin. Lisäksi syksyn mittaan saatiin kerrankin ihan laadukkaita treenejä tehtyä ja harjoittelua säännölliseksi. Vuoden 2019 lisenssikin on jo hankittu.
Ihmisjäsen hommasi kuntoilun ja nukkumisen seuraamiseksi Suunnon Fitness rannesykemittarin ja on kyllä auttanut etenkin tuon vähäisen nukkumisen tajuamisessa. Lenkkeiltyä tulee ihan hyvin ja nyt, kun aletaan tajuta tuon suolistosairauden juonetkin paremmin niin ei ole niin tukalaakaan tuo liikunta.


5. Tämä ei kyllä toteutunut. Joten nyt kun sopiva ruokavalio on pikkuhiljaa saatu labrattua, niin uuteen vuoteen jatketaan tätä tavoitetta.Nyt sitten vuoden 2019 tavoiteet:

1. Tokoilua ja kisoja jos sieltä vaikka yksi ykkös tulos irtoaisi ERIVOISTA

2. Kevät ja kesä mökkeillään ja retkeillään metsissä

3. Ihmisjäsenen ruokavalio ja kunto kohilleen niin Tosimies kuntoilee siinä samassa.

4. Pysytään terveenä ja pidetään viikonloput rauhallisina.

5. Ei yritetä olla sosiaalisia kun ei kerta olla.


Hyvää vuotta 2019 kaikille!
Kommentit

  1. Sosiaalisuus on yliarvostettua :D

    Mahtavaa tulevaa vuotta tavoitteiden saavuttamiseen!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit