Joulu puuhia ja patikointia...

Nyt on puuhattu joulu juttuja ja saatiinpa jopa hetkeksi luntakin maahan. Lumi tuli todella sopivasti, kun Toko porukan kanssa kokoonnuttiin sunnuntai aamuna joulu kuvauksiin. Olen jo alkanut harjoitella Oscar tilaisuutta varten kiitospuhetta... Joulu rekvisiittaa ei meidän porukalta puuttunut ja päädyimme venäläisen turistiryhmän filmin täytteeksi, kun ihmettelivät kamerat räpsyen mitä oikein puuhataan. Olipahan erilaiset harkat. Hieman koiruudet ihmetteli meidän virityksiä, mutta äkkiä ne tajusivat ettei näissä meidän touhuissa edelleenkään ole mitään järkeä ja ottivat ilon irti päivästä.


Filmiryhmä työssään
Purnun Joulu tyyliä (Kuva Anna Lassas)

Lopputulos nähdään sitten Jouluna, mutta kivaa oli. On me oikeitakin harkkoja tehty. Näillä keleillä halli vuoro sisätiloissa on ollut aika kiva.

"Tullaan tullaan..." (Kuva Lotta Lassas)

Tönöttäjä (Kuva Lotta Lassas)

"Voitasko ihmisjäsen ottaa vaihteeksi puolen tunnin paikallaloikoilu kun hieman hengästyttää..? "(Kuva Lotta Lassas)
Itsenäisyyspäivää vietettiin sitten porukalla Kukuljärvellä. Koutsikin houkuteltiin mukaan ja lähdettiin etsimään Brannin luolaa. Oli kiva reissu vaikka luolan suuaukko jäikin löytymättä. Ensi kerralla sitten.Joskus on olleet hieman suuremmat voimat liikkeellä 
Pohjalla...

Pyrrin mentävä kanjoni


Huipulla...

Maisemat kohdillaan
Paluumatkalla oli tietysti kahvepaussi laavulla. Ei ollut paljon ihmisiä liikkeellä ja toiveeni valmiista hiilloksesta ei toteutunut. Tulet saatiin lopulta syttymään ja Sirolan tilan luomu lammas makkarat tulille. Samoille tulille mönki metsästä sitten Helsinkiläis paris kuntakin, joka oli ekaa kertaa reitillä. Hieman siinä kadehdin Helsingin seudun lukuisia ulkoilualueita ja reittejä, mutta puolensa kaikella. Nuoripari sanoi, että väkeä on siellä välillä tungokseen asti ja että on kivaa kun on paikkoja missä saa kulkea rauhassa. No Loviisassa niitä riittää. Perjantai iltana räntäsateessa ei ollut edes valaistulla pururadalla ketään. Oikeasti tämä taitaa olla koira ihmisen paratiisi :)Tällaisten päivien jälkeen elämä on jotenkin kevyempää.

Lopuksi oikein hyvää itsenäisyyspäivää!Kommentit

Suositut tekstit