"Jos rappio on sitä että rakastaa, Ottaa hetkistä kii eikä tahdo tappaa On mukavaa olla rappiolla, Olla vaan, täysi nolla..." (Hassisen kone)

Päästiin kuin päästiinkin lähi kisoihin Strömforsiin. Ei ollut kyllä ihmistonokin ansioita. Ilmoittautuminen alkoi aamulla klo 9 ja ihmisjäsen muisti muistutella muita, muisti laittaa muistutuksen itselleen kännykkäänsä, muisti ladata edellisenä iltana ilmoittautumisen sähköpostiosoitteen yhteystietoihin, jotta saa tasan klo 9 nopsasti tiedustelu/varaus mailin lähtemään. Ihmisjäsen ei unohtanut sitten muuta kuin ilmoittautua.

Siellä se kännykkä piipitteli muistutuksiaan laukussa, kun ihmisjäsen paiski töitä ja lipitti aamukahvia. Neljän aikaan iltapäivällä päästiin sitten ekalle varasijalle. Viikko odoteltiin josko joku peruisi. Ei perunut. Lauantaina huristeltiin Mikkeliin äippästä katsomaan ja sanoin koutsille, että hyvin keretään mennä ystävien kanssa illalla syömään. Ei kukaan peru enää kisaa edeltävänä päivänä mitään. Pieleen meni sekin. Saatiin varapaikka. Hetken emmin, että jätänkö väliin, mutta kun oli niin lähellä kisat niiin ajattelin että kyllä mennään vaikka unessa. Tuli vähän hoppu lauantai iltana ajella Mikkelistä kotiin ja Virkkuun ilmoittautumaan. Virkku olikin ainut, jota virkuksi saattoi siinä vaiheessa kutsua.

Kisa paikalla oli hirveän hyvät mokka palat. Ihanan rauhallinen liikeen ohjaaja, ja ihan uusi tuomari meille. Hieman kylmäsi kun tiukasti sanoi, että oletan että olette lukeneet säännöt. Katselin siinä vaiheessa kattorakenteita kiinnostuneena. Osoittautui kuitenkin kisan edetessä ihan perus leppoisaksi mukavaksi tuomariksi. Lisäksi oli jo kisapaikoilla tutuksi tullutta väkeä, joten oli oikein kotoisat ja mukavat kisatEteen lähetystä (ei meinaa potku riittää lähtemiseen kisoissa) korjattiin vaihtamalla Pitkä/Eteen käsky takaisin Eteen/eteen käskyksi. Meidän frisbee lauta harjoitus oli tuottanut lyhyessä ajassa hyvää tulosta ja Tosimies oli tajunnut, että viereltä lähdetään aina suoraan ja matkan päästä käden suuntaan Ruutu meni tosi hienosti.

Kaikki meni itseasiassa varsin mainiosti luokse tuloon asti. Siinäkin meni pysähdykset ihan mallikkaasti, mutta nollattiin liike jo alkuunsa. En tiedä mikä Black Out meille molemmille tuli. Joko minä tein jotain outoa ja jätin jonkun pienen eleen tekemättä tai Tosimies oli jossain omissa aatoksisaaan miettimässä ottaisiko mokapalan vai pizzapalan puffasta. Meni lähtöpaikalla vasta kolmannella käskyllä maahan. Teki vähän samantapaisen edellisissä kisoissa niissä kaukoissa, eli meni vasta toisella, mutta kun ei silloin tehnyt kaukoissa muutakaan niin en osannut edes epäillä luoksetulon jättöliikkeessä. Yleensä putoaa kuin kivi maahan. Jälkeenpäin mietittyäni on tainnut tehdä harkoissakin ainakin kerran tuon saman. Pirskatti en ole vaan kiinnittänyt huomiota. Täytyy olla tarkempi.

Vähän jänskätti kaukot, kun Tosimies oli edellisissä kisoissa vaisu ja jätti kaukot lähes kokonaan tekemättä ja nyt oli jättänyt menemättä luokse tulossa lähtöpaikalla maahan. Hirveästi ei ehditty mitään enää korjata, mutta vähäkin riitti. Kopistelin vähän taskun suita lähtöpaikalle kävellessä, että sain miekkosen terästäytymään ja viikolla oltiin treenattu pelkkää istumaan nousua. Vaihdettiin edellisten kisojen jälkeen jättö käskyn vahva ODOTA kevyempää uuteen iloisempaan kaukot-käskyyn. Otettiin vaan istumaan nousua ja sen jälkeen vapautus lelun perään.

Koska jättömatka oli yksi syy nousemattomuuteen oli pakko treenata ylipitkillä matkoilla. Palkkaaminen taakse oli mahdotonta, koska ihmisjäsen ei jaksa heittää pitkälle ja takapalkalla menee vaanimisvietti päälle ja tulee toooodelllaaa hitaaaaaaaat noooouuuuuseeeemiseeeeeeet. Palkkasin siis eteenpäin riskillä Pelkäsin että rupeaa hiipimään eteenpäin, kun on juuri saatu Tosimies Peruuta käskyllä väliin ajattelemaan taaksepäin. No kisoissa nousi hyvin, mutta istumaan tietty. Korjasi kyllä heti toisella käskyllä seisomaan. Edellisissä kisoissahan ei meinannut nousta lainkaan. Nyt rullasi hyvin loput ja pysyi paikallaankin. Upeeta!

No harmittamaan jäi kun luoksetulo liikkeen 0 takia meni ykkös tulos 3 pisteellä ohi suun, mutta toisaalta oli tosi hyvä mieli, kun ukkeli jaksoi koko kisan virkeänä, toisin kuin viimeksi ja oli intoa piukeana. Kaikkea ei voi vaan ennakoida kun on kaksi meitä siellä toheltamassa :D

Koutsikin lähti mukaan vaikka taisi vähän väsyttää <3

Nyt treenataan sitten vielä noita kaukoja paremmiksi ja maahan menoja ja istumaan nousuja hieman tarkemmin ja muutoin jatketaan samaan malliin. Kisan omaisia pitää ottaa joululomalla hieman enemmän kuin ei lainkaan :D
Hieman meinasi tulla seuraamisessa pihinää, joten siihen täytyy treeneissä puuttua ettei karkaa ääntelyksi. Sitä on tosi vaikea saada pois, jos sen pahan tavan oppii.
Seuraaminen oli nyt tosi reipasta, mutta peruutus osuus oli semmoinen kunnianosoitus kansamme viljavainiot raivanneille auraajille, että se meidän täytynee rakentaa kokonaan uusiksi eri käskyllä. Ihmisjäsenen pitää myös terästäytyä tarkemmin puuttumaan pieniinkin lipsumisiin harjoituksissa, ettei sitten kisoissa kostaudu.

Kaikin puolin oli kivat ja onnistuneet kisat ja mikä parasta kaikki muut meidän seuralaiset korjasivat ykköset ja palkintoja kotiin, joten tosi upea päivä oli. Nyt Joululomaillaan kisoista ja harjoitellaan ja ensivuoden alusta taas kisaillaan. Ihmisjäsen yrittää löytää sisäisen nillittäjänsä myös virheisiin :D

Kommentit

Suositut tekstit