Kisoihin pitkästä aikaa...

Päästiin kisoihin Kouvolaan. Nyt on sitten ilmoittautumis kynnys ylitetty. Sitten parin viikon päästä kellon piristessä kiroan itseäni, kun meninkin ilmoittautumaan, kun kerrankin olisi voinut nukkua. No kaikki liikkeet on vuoden aikana saatu ainakin kerran onnistumaan, joten huoleti voidaan juoda kahvet ennen kisaa. Eiköhän näitä ole tahkottu, voi välillä käydä kisa paikalla katsomassa totuutta silmiin. Puolitoista vuotta treeniä ja panostetaan edelleen hyvään tuuriin. Miten on mennyt niinkuin omasta mielestä :D

On kyllä kiva, ei mene lisenssimaksukaan hukkaan. Sas nähdä mitä versioita liikkeistä Tosimies ja Ihmisjäsen pystyy keksimään. Onhan Kouvola teillä tällä kertaa puffet. Vuosia sitten mentiin mölli kisoihin ja Koutsi itki jokaiselle, joka vaan ehti kuunnella, miten voi olla koira kisat ilman kahvia ja pullaa. Lupasin että saa kahvit ainakin Korian ABC:llä, jos katastrofi toistuu. Mikä vielä kivempaa meidän treeni porukasta pääsi useampi kisoihin, joten on vähän kuin omiin harkkoihin menisi. Odotetaan innolla, mutta tätä lausetta en toista, kun kello soi.

Kyllä on Tosimiehellä tehokas kainalo hiki. Viikon kainalon kupsuttelun jälkeen kaivoin otsalampun ja silmälasit ja aloin ihmetellä mikä siellä kutittaa. Sinne karvaiseen kainaloon oli pieni punkinpoika tuupertunut ja muumioitunut irrottamatta otetaan. Työkaveri risti muumion Punkhamoniksi Egyptin muumioiden tapaan. Saas nähdä loppuuko ruopsutus nyt. Punkhamon jatkoi taivaallista vaellustaan Styx virran viemänä kohti jäteveden puhdistamoa.

Mikkelissä huristeltiin vaihteeksi ja vieraita pidettiin, mutta jos jo alkavalla viikolla saisi vaikka liikkeet käytyä kerran läpi ihan lukemalla säännöt samalla. Oishan se ainakin edistystä sillä saralla.

Viime harkoissa jouduin sanomaan lauseen, jota en koskaan uskonut joutuvani sanomaan. "Pitäs saada vähän kierroksia alas". Kotiin tultua piirsin raksin seinään. Nyt jännittää onko tämän illan harkoissa vielä pyrrivaihdokas vai onko minun oma asiallinen virkamieheni palannut. (Virkamies on ottanut virkavapaata näköjään ja tilalle palkattu VT Sählääjä <3 )

Laitellaan sitten kisakertomus, kunhan on henkisesti toivuttu :D

Kommentit

 1. Uuh, tsemppiä kisaloihin!
  Mie saatoin mulkoilla samoja kisailuja VIRKKUsta itsekin, mutta olen autuaasti "unohtanut" ilmoittautua. Jospa enste reenattaisiin kunnolla että viimein tulisi edes se yksi ykköstulos TOKOsta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metodilla upporikasta ja rutiköyhää mennään mekin 😊 mutta meni miten meni kiva päästä välillä kisoihin. Strömforsiinkin on kisat tulossa sinne sitten tekin 👍

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit