Kesäterässä...

Kesä on vaatinut veronsa. Kunnon lenkille ei ole päästy, kun trooppiset yöt pitivät pintansa. Tosimiehen trooppisen yön raja on se yli 15 astetta. Nyt on oltu yötä päivää reippaasti sen yli. Eilen illalla lopulta viileni ja sain iltalenkki seuraa.

Kaikki viilennyskeinot on tämän kesän aikana kokeiltu. Viilentävä geelialusta sanoi sopimuksen irti , kun geelit ahtautui alustan reunoihin eikä suostuneet enää valumaan takaisin. Viilennyspeitto kuivuu noin tunnin jälkeen, muutoin kyllä tosi hyvä. Parhaaksi ovat kuitenkin osoittautuneet nämä Slim kylmälaukun patterit. Kestävät jäässä 3-4 tunnin ajomatkan näppärästi ja ukkeli on tyytyväinen.Me ei siis olla tehty mitään. Nukuttu, syöty ja odoteltu helteiden helpottamista. Ihmisjäsen on koittanut lenkkeillä, mutta kyllä on tylsää puuhaa ilman koiraa. Treeneissä ei ole ollut ongelmia kun ei olla treenattu mitään. Onneksi näyttää siltä että tokoporukan kanssa otetaan hallivuoro ensi talveksi niin jos se ERIVOI:kin tulisi lopulta avattua.

Piipahdettiin Mikkelissä ensimmäisen koiramme kasvattajan 80 v päivillä. Vuosi oli 75 ja ihmisjäsen 10v kun Tiibetinterrieri Santtu meille Maurilta ja Toinilta haettiin. Muistan vieläkin miten onnellinen olin koiran saamisesta. Siitä se sitten tämä koiraharrastelu lähti. Juhlat olivat kivat ja iloiset tosin kesän tapaan helteiset .
Mauri 80 v (Kuva: Hannu Kotila)

Mökille huristeltiin vielä helteiseksi viikonlopuksi. Ihan vaan lötköiltiin...no ihan pikkusen puuhastetltiinkin...

Loput puut Villa Pilkkeeseen

Yhteisprojekti navetan purku...ei ole paljoa enää jäljellä.
Ja mikäs sen ihanampi tapa herätä aamuisin, kuin ruuan vähyydestä vihjailevan diettiläisen vierestä.


Vielä on luvattu helteitä. Niitä odotellessa...

Kommentit

Suositut tekstit