Kotona jälleen

Kotiuduttiin mökiltä. Parin päivän vesisade teki lähdöstä helpompaa ja se, ettei kaikkea tarvinnut raivailla pois, kun sisko miehineen oli tulossa jatkamaan lomailua. Stihlin näppärää akkusahaa on nyt testattu ja vain sanoa, että ihan huippuvehje. Ei hyytynyt kuin akun loppuessa ja niin näppärä esim. navetan purkuhommissa ja polttopuiden teossa.

Mökillä oli toko-vermeet mukana. Pari iltaa meni siihen, että mökkirekku tajusi, että se on ihan sama kartio mikä pitää kiertää, vaikka onkin nyt mökin pihassa. Ei me olla mitenkään urautuneita kumpikaan. No rupesi se mökkitokokin sujumaan ja mökkirekku alkoi sitä jo ihan illansuussa odotella. Joku oli vaan pykäillyt kaikkia rakennuksia tielle, joten oikein hyvää aluetta ei löydetty. Muutoin oli heinäviidakko tiellä.

Mökillä käytiin vielä kalassa ja Tosimieshän ihan innostui läträämään joessa 


Maanantaina olikin Tosimiehellä kontrollikäynti lääkäriin ja terveeksi todettiin. Nyt sitten aloitettiin se laihis. Välipalat on nyt poissa. Meillähän on tavoitteena tälle vuodelle muuttaa läski lihaksiksi. Väli tarkastelu paljasti, että mitään ei olla saatu aikaan... kumpikaan. Nyt kun kumpikin on terve ja ei keksitä enää mitään tekosyitä, niin on aika panna homma käyntiin. Ihmisjäsenen koliitti skippaa jo jokapäiväiset sokeri pommit makeisten merkeissä, mutta muuten ei ole helppoa. Tosimieheltä lähti välipalat ja aamun mini annoksen lisäksi saa illalla nappuloita, jos ei ole harkoissa saanut palkka namuja. Ei ole kiva syödä kun synkkä tuijotus porautuu selkään leipää voidellessa. Ihan on kaksi päivää sinnitelty. Ihmisjäsen onnistuisi ehkä paremmin, jos joku vahtisi minunkin muruset. Toisaalta tuo synkkä katse vähentää halua puputtaa itsekkin.

Toko kentällekkin päästiin tänään aurinkoa uhmaten. Hieman on hakusessa osa liikkeistä, mutta ei voi vaatia, jos ei ole niitä treenattu. Nyt toivotaan, että syömiseltä vapautunut aika siirtyy harjoitteluun. Ihan varmasti, näkis vaan.

Nyt on vielä lomaa jäljellä ja aika päästä rantakuntoon syksyä kohden, jos vedetkin lämpenisi.
Villasukat, Caprit ja kumpparit ihmisjäsenen  kesävermeet jo kolmen kesän ajan
Kommentit

Suositut tekstit