Pääsiäisestä ei päivääkään...kevät tulee kohisten

Vietettiin perinteiset kesäkauden avajaiset mökillä Pääsiäsenä siskon porukoiden kanssa. Kesä kausi oli kyllä jossain 80cm hangen alla...

10 maissa illala oltiin pihassa ja lapiohommiinhan sitä joutui, että pääsi mökkiin ja huussiin ilman lumikenkiä.

Sama teema jatkui seuraavana päivänä...ja seuraavana...
Perinteinen kalakisakin pidettiin. Sinnekkin piti ottaa lapio mukaan että löysi jään jostain sieltä hangen alta. Nolla kalaa, paljon aurinkoa ja rämpimistä lumikengillä. Lumesta huolimatta aivan upea keli koko reissun ajan.

Kalastuksen valvojan mielestä olisi jotain järkevämpääkin voinut tehdä

Uusio kunnostettu vanha potkuri palautettiin mökille ja potkuriretkille päästiin.

Koutsi entisöi ukin ja mummon vanhan potkurin

Pääsiäinen meni syöden, Sangriaa juoden Kanarian ikävään, saunoen ja lunta lapioiden. Ulkona tuli oltua oikein urakalla. Koutsi keksi, että oksasahalla saa näppärästi lumet lohkotuksi katoilta alas ihan maasta käsin.
Alan Garcia lumihommissa

Kanarian lämmön jälkeen tuntui aika julmalta tuo lumen määrä. No etelässä kevät on pidemmällä, mutta kyllä lumenmäärä näkyy Loviisassakin. Huhtikuussa on normisti koulutuskenttä ollut jo sulaa, mutta nyt jouduttiin lähestyvän kurssin takia hieman kolalla auttamaan.

Meidän harkkakenttä

Sitä paremmalta tuntuu käydä elämänsä ensimmäisen kerran koko talvi lämpimissä hallitreeneissä. Pari kertaa on vielä jäljellä ja sitten on kyllä kenttäkin jo sula. Harkka motivaatio on saatu kohdilleen ja Tosimies on innoissaan.

Hieman jouduttiin ruudussa palaamaan takaisinpäin. Tyhjään lähetys aika hyvä, mutta siitä ruutuun jatkaminen jumissa. Nyt jätetään tyhjään lähetys hetkeksi ja lisätään namitasku ruutuun motivaatioksi.

Lisäksi luulen keksineeni miksi ei irtoa. Meillä on koko Tokon ajan ollut sellainen sopimus, että jos katson muaalle kuin Tosimieheen päin niin se on merkki siitä, ettei Tosimiehen pidä tehdä mitään. Nyt sitten ruudussa ajattelin, että auttaa ohjautumaan oikeaan suuntaan kun katson ruutuun. Tosimies taas tulkitsi sen ilmeisesti niin, että ei reagoida. Hoksasi ihmisjäsenkin lopulta tämän viime viikolla. Labrattiin sitten kentällä miten menee, jos katson Tosimiestä ja näytän vaan kädellä suuntaa. Silirimpsis se oli siinä. Vahvistellaan nyt vielä kun ehti tulla niin monta epävarmaa lähtöä, kun ihmisjäsen töppöili taas. On se joskus niin pienestä kiinni.

Ihmisjäsen on menossa tutkituttamaan ruuansulatustaan ja tyhjennyslitkujen juomisen takia joutuu nyt lopettamaan tämän kirjoittelun tähän. Pirtelön nro 2 tekoon nyt siis ja kevättä kohti.

Piti tulla ylväs silhuetti kuutamossa :D Kommentit

Suositut tekstit