Humiseva harju

Mökille porhallettiin Vappua viettämään. Eka päivä meni perinteisesti eli touhuttiin tavaroita paikalleen ja laiteltiin vedet, käytiin kaupassa ja viriteltiin sitä sun tätä kun yöllä ei pystynyt tultua pimeässä juuri muuta kuin mörköilemään ...

Kuvaelma kauhuelokuvasta

 Koutsi oli tehnyt hienon huussipaperitelineen.


Nyt oli mukamas vähän tavaraa, mutta niin vaan oli taas tunnelma autossa, kuin elokuvasta "Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen". Me todellakin tarvittaisiin se pikku paketti auto.

Mökilläkin oli lumet vähenneet sitten viime näkemästä. Joten  kalusteet roudattiin pihalle.


Koutsi ei malttanut metsätöiltä lähteä lenkille, mutta Tosimiehen kanssa tehtiin retki lampien välisellle harjulle. Lapsena olessa siellä meni polku ja jostain se putkahti mieleeni ja lähdettiin tutkimaan onko polut vielä olemassa. Ja olihan ne. Nyt meillä on taas uusi kiva lenkki reitti ihan nurkalta.

Nyt on käpälässä vauhtia

Näköala paikka, pientä  laittoa vaillaKun ihmisjäsenestä alkaa kelit olla kohdillaan, niin Tosimiehen helleraja ylittyy välittömästi...Joidenkin mielestä 12 astetta on helle!!
Retken jälkeen herra melkein lämpöhalvaus jäi päivänokosille mökkiin ja ihmisjäsen lähti testaamaan Koutsin seuraksi uutta akkusahaa. Hieman hirvitti menikö rahat leluun, mutta Stihlin akku kesti tosi hyvin ja saha oli kevyt ja näppärä käsitellä. Eikä hitto tarvinnut nykiä raivopäisenä. Akku kesti itse asiassa pidempään kuin ihmisjäsen...

Täytyy huomenna koittaa malttaa Vappuilla ja jos Helatorstaina saisi vapaata, niin tultaisiin taas. Huomenna yritetään saada koutsi irti töistä ja harjuretkelle meidän kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit