Eroahdistusta ja aurinkoa Maspalomasissa

Olipas upea loma, heti kun tokenin eroahdistuksesta. En kuitenkaan hajoittanut hotellihuonetta. Kun hoitopaikka sijaitsee tuolla Heikinkylän kapeiden maalaisteiden perukoilla, voi hoitoon viemiseen hieman varata aikaa. Tiistai iltana vietiin Purnukka hoitoon. Pitäjä varoitti etukäteen, ettei viimeisintä pihatien pätkää kannata ajaa. No sohjossa, sumussa ja vesisateessa köröteltiin sitten pimeitä maalaisteitä. Pitäjät olivat ystävällisesti tulleet autolla vastaan pihatien päähän ja siihen sohjoon ei Kialla olisikaan ollut mitään asiaa.

Purnu tervehti kaikki iloisesti ja jäi rauhallisesti odottelemaan. Kyllä oli ihmisjäsenellä suru puserossa, vaikka tiesinkin, että hyvä on hoito. Onneksi Tosimies ei ole tälläinen nössö. Pois ajellessamme nynnäsin onneksi hitaasti, koska sumulta ei nähnyt kunnolla ja sohjo muilutti autoa mennen tullen. Niinpä emme törmänneet villisika joukkoon, joka päätti ylittää tien keulamme edestä. Olipahan luontoelämys. En ole nähnyt villisikaa kuin tarhattuna.

Kyllä on koiraton koti tyhjä :(

Loma menikin sitten aivan loistavassa seurassa. 8 hengen porukassa ei taidettu viikon aikana kuulla yhtään älyllistä lausetta. Nauraa sai ja sangrialla elettiin. Ranskalaisia en syö vähään aikaan. Sukulaisiakin oli eksynyt samalle saarelle, joten oli ihana nähdä serkun porukoita samalla reissulla.

Dyyneillä seikkailtiin yksi päivä...

Nakurantakin on nyt nähty ja sieltä oli kyllä jotain karannut. Tunnistaako joku mikä... :D

Mikähän tästä on mennyt??? (Kuva Salme Heponiemi)
Muutoin lomaa vietettiinkin terveiden harrastusten parissa...
Luonnonihmeet rajoittivat uinti innostusta meressä, kun Portugalin sotalaivat eli suomeksi ikävän myrkylliset medusat päättivät lomailla samalla saarella


Onneksi oli allas, allasbaari ja muutkin fasiliteetit kohdallaan...


Kivat mökitPaluumatkalla lento oli hieman myöhässä ja oltiin vasta 1 aikaan yöllä Helsingissä. Parin tunnin yöunien jälkeen lähdettiin sitten hakemaan Tosimies kotiin. Hyvin oli hoidossa ollut. Tosimies sai kehuja. Ruoka oli maistunut, fiksusti oli käyttäytynyt ja pitäjä ihmetteli, ettei ollut stressannut lainkaan vieraassa paikassa. On kuulemma hermorakenne kohdallaan. No meikäläisen ansiota se ei ole kun Tosimies on aina ollut perusluonteeltaan hyvähermoinen. Kiitos Seija kasvattajalle täyspäisestä koirasta omasta ja hoitoväen puolesta :)

Nyt sitten ollaankin oltu kylkikyljessä kaksi päivää ja koitettu nyhvätä yhdessä koko menneen viikon edestä. Alkaa ihmisjäsenen eroahdistus jo helpottaa.

Kiitos mahtavalle reissuporukalle oli ihanan rento ja hauska loma vaikka ainoastaan päivänsankari tunsi kaikki ennestään.

Kommentit

Suositut tekstit