Hieno päivä, hyvässä seurassa...

Päästiin kuin päästiinkin kisoihin. Ihmisjäsen ja Tosimies olivat molemmat yhtä innoissaan. Edes herätyskello 7 aikaan ei pystynyt meitä synkistämään. Koutsille luvattiin pullaa ja kahvia ja eikun matkaan. Vettä satoi koko päivän kaatamalla, joten säidenkään puolesta ei harmittanut hallisssa vietetty päivä. Sen verran (2 vuotta) oli edellisistä kisoista, ettei osattu kisapaikallekkaan ajaa vaan käytiin motarin rampilla sight seeing kierros. Kotkan koiraystävien kisajärjestelyt toimi jälleen kuin junan vessa. Liikkeenohjaaja oli jämpti, selkeä ja kuuluva ääninen. Buffetin pullat oli loistavia ja se porkkanakakku, kuka lie leiponut, oli taivaallista.

Koutsin ja Tosimiehen strategiapalaveri
Ihmisjäsentä jännitti hieman, kun ei olla uusilla säännöillä kisattu ja pari kertaa piti hieman kysellä mitä pitikään tehdä ohjaajan käskystä ja mitä itse ohjautuen. Ohjatussa noudossa meinasin unohtaa antaa seiso käskyn omatoimisesti, mutta pelastin mokani viime hetkillä. Tunnari kapulaa toimitin takaisin liian aikaisin. Luulin että sen hinkkaamiseen saa käyttää 10 s, mutta sitä pitikin hinkata 10 s :D Tosimiehen sössimissaldo 0. Oli ilmeisesti lukenut säännöt paremmin kuin minä.

"Joko on meidän huki"
Näin hyvin ei ole meillä vielä yksikään kisa mennyt. Ikinä. Ei mitään suurempaa tohellusta ja voi mikä päivänpaisteinen kisakaveri miulla oli. Tosimies oli niin innoissan, että jossain vaiheessa totesin koutsille, että en todellakaan yritä sitä virittää, tai lähtee miulta lapasesta kehässä. Pussailtiin ja syötiin sitten pullaa, kisanamuja ja hörpittiin kahvia. Muitakin pyrrejä oli ja oli tosikiva nähdä Pieta Focan ja Femmen kanssa kisoissa. Huomasi kyllä ketkä syö kisapaikoilla pullaa ja ketkä ei, Tosimies näytti sirojen pyrrien rinnalla Harry Potterin Hagridilta. Mutta samanlaisia pusuhössöjä oli kaikki pyrrit.

Ja ykköstuloshan sieltä tuli ja meidän eka Koulutustunnus TK3 kun ei olla aiemmissa luokissa niin montaa kisaa käyty, vaan ykköstuloksen jälkeen aina siirrytty eteenpäin.


Harkkakaverimme Tiina ja Kanelikin nappasivat TK3 joten päivä oli kaikin puolin loistava. Sitten nähtiin vielä vanhaa ystävää 90 luvun tokoajoilta ja oli tosi kivaa vaihtaa kuulumisia ja nähdä. Ihan mainio päivä.


Saatiin palkintojakin :)
Olipa mukavaa ja nyt ollaan ihan uuvuksissa. Käytiin muuten vaihteeksi eläinääkärissä, kun se on tuossa vierssä niin on tullut jo tavaksi. Purnulla on joku hämärä patti kainalossa. Osui viikolla rapsutellessa sormiin ja säikähdin. Lovetissa kahden lääkärin kopeloitua on vahva veikkaus rasvapatista (en ymmärrä mistä me pullamössöt semmoinen ois saatu) ja siihen me halutaan uskoa. No viikon päästä se napastaan pois ja samalla selviää mikä se on

Aloitettiin uusi näpertelykin pimeiden talvi-iltojen iloksi. Näitä punoksia ja avaimenperäpalleroita saa kaikki viattomat sukulaisuhrit joululahjoiksi.


Kommentit

 1. Onnea hienosta tuloksesta!
  Me mustalaisen kanssa räpellettiin vasta ALO-luokasta II-tulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea teillekkin. Olisi ollut kiva jäädä katsomaan muitakin luokkia, mutta kun se halli oli niin kylmä :(

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit