Elossa elokuusta....


Elokuu

Tylsyydestä ei kulunutta elokuuta ainakaan voi syyttää. Tapahtumia oli aivan liikaa, en usko että muistan tänne enää edes kaikkea kirjailla, mutta yritetään.

Hieman oli lenkkipolut umpeutuneet saikun aikana

Goretexit piti hyvin vettä...sai kaataa vettä kengästä
Terveydentiloista sen verran että Tosimiehen 6 kerran valohoidot saatiin männä maanantaina päätökseen. Ontumista ei ole ollut ja nyt seuraillaan taas. Kilon verran on Tosimiehen painoa saatu hilattua alaspäin. Nyt kun paino alkoi jumittaa välipalojen poistosta huolimatta, niin kiristettiin vielä hieman ruuvia. Ostin eläinlääkärin kanssa pohdittuani, ihan painonpudotukseen suunniteltua evästä.
Ihmisjäsen ramppasi myös lääkärissä ihan myötätunnosta. Terveeksi kuitenkin todettu ja päätin, että kaikki vaivat johtuu vaihevuosista. Otettiin sama metodi käyttöön kuin Ladan kanssa aikanaan. Kaikkia nakutuksia ja vikinöitä ei kuunnella niin kauan kuin menee eteenpäin.
Normilenkkejä on jo tehty ja kun kesän "helteet" loppui (lue lämpötila alle 15 astetta) sain virtaa täynnä olevan Tosimieheni takaisin.

Jossain välissä suhattiinkin Mikkeliin marjan keruuseen ja äippästä katsomaan. Piipahdettiin siinä sitten kalamarkkinoillakin. Oltiin yötä Mikkelissä, kun piti ehtiä kerätä marjat ja käydä äippästä katsomassa. Ja kun kerran yötä oltiin niin treffattiin pizzan ympärillä Rossossa vanhoja työkavereitakin. Oli toimelias mutta mukava viikonloppu.

Kalamarkkinoilta pullaa ja kahvia


Tosimiestä nukuttaa marjankeruun jälkeen


Mökillä ehdittiin piipahtaa. Heinää ajettiin, puita kaadettiin, sieniä kerättiin ja lenkkeiltiin ja ihan vain lorvittiin.
Syksyn tuntua ilmassa

Heinän keskeltä löytyi marjapensaatkin lopulta


Pimeän tulessa kuisti on paras paikka...


Florat ja Faunat kuntoon kesälomalta jäänyt luulöytö

Team Väsyt


Leminsuolla koutsi toimi kurkikuiskaajana ja houkutteli kurjet näytille. Pokkarikameran tsuumit ei ihan parhaaseen tulokseen yltäneet.Paluumatkalla ilahdutettiin Tosimiestä keskeyttämällä ajelu pieneen lenkkeilyyn ja käytiin Kesunmaalla katsomassa hillittömiä jääkauden aikaisia siirtolohkareita Myykkiinkiviä. Jos vaan liikutte 6 tietä itään niin kannattaa poiketa. Opasteet on tieltä perille asti.

Tauolla 6-tien varrella

Jossain välissä kävi vieraitakin ja Purnu sai ihanan vanhan rouvan kylään.


Guni tyttönen eli Pelargonia 


Sienessä käytiin ja saalis oli huima. Kourallinen suppiloita ja kolme tyhjää oluttölkkiä. Kuka menee keskelle metsää juomaan olutta. Se on varmaan se sama tyyppi joka heittää aina vain yhden kengän auton ikkunasta tielle. Tai se, joka vaihtaa autonöljyt syrjäisen metsätien varessa, samalla kuin akun ja vanhan TV:n. Mistä näitä riittää.


Ei taida olla ihan karhu....

Nyt tultiin juuri vaihteeksi päiväreissulta Mikkelistä. Äiti oli murtanut lonkan ja se on nyt ruuvattu kasaan. Katsotaan mitä syyskuu tuo tullessaan.

Sen verran on tämä vuosi ottanut voimille, että ihmisjäsen hieman koettaa rauhoittaa elämää sieltä mistä voi ja laittoi mm. ratsastusharrastuksen tauolle määräämättömäksi ajaksi.Todennäköisesti se on lopullinen, mutta aika näyttää. Samalla karsiutuu muita tapaamisia ja kyläilyjä, mutta nyt jo voin sanoa, että kyllä kannattaa. Ihan kuin olisi saanut varastettua hieman ylimääräisiä tunteja, kun arki-iltoina on vain tuo ihana seinille kiipeily harrastus ja muut illat vapaata. Siis vapaata jos mitään uusia ylläripylläreitä ei tule. Tosimies ja Koutsi ovat ehkä pulassa... ;D I'm home!

Rankka elokuu

Kommentit

Suositut tekstit