Onnea Uuteen Kotiin :)

Loma alkaa olla 3 päivää vaille pulkassa. Kolme viikkoa mökillä ja pari päivää kotiin palattua meni raivatessa pihaa esiin heinikosta viidakkoveitsen kera. Ihmisjäsen ehti käydä kavereiden kanssa kiipeilemässä vain todetakseen että 3 viikon tauko ei kehitä ko lajin taitoja. Tosimies oli onnellinen päästyään kotiin, mutta vain hetkeksi. Koutsin sisarusten tapaaminen oli tänä vuonna Aulangon kylpylässä ja kivaahan siellä oli lillua altaissa ja ulkoilla upeassa puistossa. Koiravieraat oli jälleen otettu hienosti huomioon. Partsin ovesta pääsi suoraan pihalle.

Kylpylä työryhmän kokous partsilla

Ihmisjäsen ja tosimies kuilun partaalla...Aulangon puistossa

Lomalta palattua tajuttiin myös se karu tosiasia, että ihmisjäsenen ja tosimiehen lenkkikaverit ovat sillävälin ihan oikeasti muuttaneet Porvooseen. Virpin kanssa aloitettiin viikottaiset yhteislenkit, kun edelliset koiruudet oli nuoria eli josku 90-luvun alussa. Kerran viikossa on lenkkeilty, marjastettu ja sienestetty rakkineiden kera. Pari pientä taukoa on ollut, kun koirat vanheni ja meillä ei muutamaan vuoteen ollut koiraa ollenkaan. Purnusta ja Nasusta tuli kaverit muutaman lenkin jälkeen ja koko erosta huolimatta pojat ovat tulleet loistavasti toimeen. Välillä joukon jatkona on ollut Läppäkorva Milokin.

Nyt kun loma reissuista on kotiuduttu on tarkoitus käydä kavereita Porvoossa katsomassa ja ehkä pienellä kävelylläkin. Katsotaan miten nuo meidän ukkelit sitten jaksaaa, kun alkaa osin jo vanhuuskin kolkutella ovella. Mutta kyllä tuntuu haikealta, kun säännölliset viikottaiset lenkit on loppu, onneksi Porvooseen ei ole pitkä matka ystäviä tapaamaan ja kiipeilyreissuilla Porvoossa voi vaihtaa kuulumiset. Tässä muutama kuva ukkeleista vuosien varrelta.

Onnea Uuteen Kotiin Virpi ja Nasu Naksunen 💕

Kommentit

Suositut tekstit