Toipilaat tolpillaan


Sairaslomaa on nyt vietetty selän kämähdyksestä asti reilu kuukausi. Tosimies on parantunut hienosti. Kipulääkkeet on jätetty pikkuhiljaa pois ja annettu vaan jos on pitkää ajomatkaa tai muuten saatu pyrrihepuli tai muu pyrähdys päässyt yllättämään. Ihmisjäsen on onnistunut lähinnä tekemään Tosimiehen elämästä tylsää. Temppuja ei ole voinut tehdä eikä Tokoilla. Naminpiilotus on ollut vauhdikkain lajimme. Namipallojen tyhjentely yhdistettynä olemattoman pieneen liikuntaan ei ole hyvä yhdistelmä, mutta jotenkin on paino pysynyt suht kurissa. Korttelin kiertäminen vaikka vaihtaisi kortteliakin on varsin tylsää. Ihmisjäsen on käytännössä kiivennyt seinille...
Boulderointia Grottanilla Porvoossa (kuva Essi Taberman)
Siinä on ollut meidän liikunnat. Mutta on kyllä parannuttukin. Mökkiloma tuli paraimmoilleen ja Jussi. Oleliltu vaan mökillä ja puuhasteltu.

Aloitettiin saunan terassin laitolla ja Tosimies oli sairaslomalaisena työnjohto tehtävissä. Eli ei tehnyt mitään...

Nyt tarkkana ja kieli keskellä suuta, ettei tule sutta



Lopputarkastus tehty

Sairaslomalla voi myös vahtia pihaa...mikä onkin tosi tärkeä homma!
"Tulispa edes joku haukuttava"

Juhannuksen juhlinta toi mökille siskon miehineen ja paljon uutta puuhaa ja vahdittavaa...
Pidettiin perinteiset kalakisatkin jonka meidän joukkue eli LoLo voitti. Tosimiehelle oli onkieväänä luu ja sen parissa aika rannassa menikin rattoisasti.

Kalamiehet


Saalis ei ollut suuri, mutta saipahan Tosimies grillikalaa
Postinhakureitti rämmittiin metsän läpi postilaatikkopisteeseen, ettei tarvitse rekkojen kanssa pungeta samalle tielle. Sopivan lyhyt puolen kilsan metsämatka ja hyvää kävelyharjoittelua päivittäin.

Posti Pate

Postinhakupolulla...polku tulossa...

Mutakylpypiste

Pentin sisko piipahti meillä kylässä ja sillä varjolla päästiin tutustumaan Kiteen asemaan. Saattaa turisti olla ihmeissään, kun juna pysähtyy keskelle metsää eikä näy Kiteetä muualla kuin aution asemakopin seinässä. Kiteelle 5 km ja meinasi usko loppua asemaa etsiessä :)



Vastaanottokomitea


Suurimman osan ajasta on satanut. 



Sateessa grillatessa voi vaikka askarrella aikansa kuluksi. Kiitos Seija ruusukurssista




Nyt on viimein hiljalleen aloitettu lenkkeily ja toistaiseksi kaikki ok. Tosimies on lisäksi ottanut suoterapiaviilennyksiä lenkkien lomassa.

Turvehoitoa

Mökkitunnelmissa kuntoutuen...










Kesä se on sateinenkin kesä :)

Ai niin Tosimies kunnostautui  murisemalla kunnanjohtajalle. No mitäs tuli lepertelemään autohäkin viereen, ei riitä kesäasukkaan huumorintaju semmoiseen kesäsosiaalisuuteen :D




Kommentit

Suositut tekstit