Nyt ei hyvä heilu :(

Purnun 8v syntymäpäivä lähestyy ja täällä ollaan synkissä tunnelmissa koko sakki. Purnun selässä on jotain vikaaa. Sillähän on synnynnäinen vajaamuotoinen nikama lantion tienoilla. Lonkkakuvassa se aikanaan näkyi ja lääkäri sanoi silloin, että saattaa vanhemmiten vaivata. Lopetetiin agility silloin heti alkutekijöihinsä ja siirryttiin kevyempiin harrastuksiin. Vanhemmiten aloitettiin hierojalla käynnit kerran kuussa, koska pitkät selkälihakset tuppasivat aina jumittumaan.

No tähän asti päästiin, kuin koirat veräjästä, mutta kuukausi sitten huomasin, että vilkaisi aina satunnaisesti lenkillä vasenta takajalkaa, kuin siellä olisi joku roska. Tosimieshän ei kävele, jos turkissa on roskia ;). Mitään ei kuitenkaan löytynyt, joten hieman sitä ihmettelin. 

Viime sunnuntai iltana lähdettiin normipäivän jälkeen iltapissilenkille ja tosimies hyytyi korttelin puolivälissä täysin. Vasen takajalka ei ottanut kuormaa ja takapää liikkui oudosti. Hiivittiin mahanrapsuttelun voimalla kotiin asti. Yön yli odotin, jos vaikka olisi ollut venäys, mutta aamulla ajanvaraukseen ja päivällä lekuriin.

 Claudio kopeloi ja väänteli jalat. Ei aristanut. Tosimies röntgeniin ja untenmaille. Vielä oli vanhat kuvat tallessa ja selässä näkyi niihin verrattuna muutoksia. No onhan ikääkin jo kohta 8v, mutta jotain mätää siellä on. Caludio laitteli kuvat Aistiin lausuttavaksi ja sieltä nyt odotetaan lausuntoa. Riekkumiskielto ja kävelyt lyhyitä. Tosimies tosin ei itsekkään halua liikkua. Onsiorin kipu ja tulehduslääke kuuri 2vko ja sitten uudelleen lekuriin tai ja kun jotain lausunnosta ilmenee niin Claudio soittaa heti kun saa lausunnon.

Vielä ei ole kuulunut mitään. Ihmisjäsenellä on pahat aavistukset, mutta jos kuitenkin joku apu löytyisi. Jalan hermotus ei selvästi pelaa. Se pettää alta säänöllisen tasaisesti ja ihmisjäsenne mielestä se kiertyy ulospäin hieman oudossa kulmassa. Kipuja on koska tosimies on synkkä ja makoilee mielellään, jollei sitten kyhnää kainalossa pusuteltavana. Tunnelmat täällä ovat varsin synkät...kuvista en mitään ymmärä, mutta tuon mutkan kohdalla se ongelmanikama on :(

Uusi kuva 1


Uusi kuva 2

Vanha kuva lonkkakuvauksen yhteydestä



Kommentit

Suositut tekstit