Palleroiden rokulivuosi...

"Rokuli sana tulee venäjän sanasta progúĺ, joka puolestaan on lyhentymä sanaliitosta progúĺnyj deń ’laiminlyöty työpäivä’."

No niin siitähän päästäänkin asiaan. Laiminlyötiin koko vuosi.
Ihan yleisen huvituksen vuoksi vuoden alussa asetetut tavoitteet ja toteumat...

Tavoitteet vuodelle 2016:

1. Akka ja koira kuntoon, 

Ihmisjäsen lihonut 10 kg ja koiralla tällä hetkellä kannuskynsi halki ja venäytys.  

2. Erivoista 1 ykkönen
Ei käyty edes kisoissa. Ihmisjäsen kävi tottiskentällä säännöllisesti 7 kertaa ainoastaan vetämässä arkitottiskurssin. Muihin harkkoihin päätettiin  mennä sitten seuraavalla viikolla...
3. PK-hyppy haltuun
Hyppy oli 10 cm vaille pulkassa kun ihmisjäsen ei enää "muistanut" harkata  keskellä pihaa töröttävää estettä. Nyt on sitten liian kylmä, liukas, pimeä ja käpy putosi puusta väärään kohtaan pihalla.
4. Joku kiva koirakurssi esim DOBO tms
Bingo pöydässä kolme!!! Näihin ihmisjäsen ilmottautui innolla niin, että lopputuloksena ihmisjäsen ja tosimies olivat aivan kypsähtäneitä kaikenlaiseen kursseiluun. Vielä joulukuussakaan ei tee mieli millekkään kursille. Ei edes kivoille.
5. Hauskoja harkkoja ja pitkiä lenkkejä :)
Kaikki ne kaksi kertaa, kun on harkattu on ollut hauskaa. Yhtään ERIVOIN liikettä ei ole kasassa. Harkattu on enimmäkseen olkkarissa. 30m2  tilassa on vaikea toteuttaa ERIVOIN liikeittä täysillä matkoilla.
Pitkät lenkit ovat onnistuneet vain viimeisen puolivuotta satunnaisina viikonloppuina, muutoin on lenkit vaihdelleet alamittaisesta normaaliin. Autolla on ajettu paljon, joten kilometrejä ja kiloja on sillä saralla kertynyt kiitettävästi.

Ei olla lihavan ihmisjäsenen kanssa koukututtu iltaherkutteluun, muuten vaan menen ruokakupin kanssa nukkumaan

No nyt sitten uudet tavoitteet vuodelle 2017. Pidettiin tavoite ja kehityskeskustelu pörssiyhtön tyyliin tosimiehen kanssa ja päädyttiin seuraavan 3 kohdan sopimukseen.

1. Harkataan
2. Ulkoillaan paljon
3. Ei ruokakuppeja sänkyyn
Tämän sopimuksen ovat allekirjoittaneet Ihmispallero ja Tosipallero 11.12.2016
Näin se homma etenee...

Tässä loppuvuoden aikana käväistiin Mikkelissä omaisten illassa ja majoituttiin ihan hotellissa, kun kotitalossa on viikkohyyryläinen ja sattui olemaan koutsin synttäritkin. Kyllä oli hyvä vastaanotto koiravieraalle Hotelli Vaakunassa, oma herkkukassi puruluineen yms tilpehööreineen. Mukava paikka yöpyä koiran kera. Käytiin samalla reissulla torin varrella Jukurien fanikaupassa ja hieman shoppailemassa.
Torilla tavataan

Jotain pientä saattoi tarttua matkaan...zigizagi...

Silmätkin käytiin peilailemassa, kaikki ok muutama ripsi hieman liian sisällä ja sikiöaikainen verisuonen jäänne, mutta ei mitään hälyttävää.




Ja retkeiltykin on taas pitkästä aikaa...







Hyvillä eväillä Uutta Vuotta kohti :) 

Olkkari harkkojen seurauksena, jos muu ei onnistu niin päästään ainakin perse edellä puuhun...








,

Kommentit

  1. Harvoin pystyy sun tekstejä lukemaan nauramatta, kuten ei tätäkään! Onnea ensi vuoden haasteisiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jemuli :) Kauhulla mietin jo ensi vuoden lopun toteutumaa...voihan olla että ollaan TV-julkkiksia..."rakas sinusta on tullut Pulluka" ohjelmasta :D

      Poista
  2. Harvoin pystyy sun tekstejä lukemaan nauramatta, kuten ei tätäkään! Onnea ensi vuoden haasteisiin :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit