Loma terveisiä rinteistä ja Karjalan kunnailta

Kesäloma alkoi ja Purnu suuntasi koirahoitolaan tuttuun ja turvalliseen Minnan huomaan jälleen. Ei tarvinnut nyt pelätä, että tosimies pääsisi seikkailemaan omineen. Kahden vuoden tauon jälkeen Purnu oli edelleen innoissaan nähdessään Minnan ja Nolan, joten suotta jännitin miten menee. Paikka oli Minnan muuton jäljiltä uusi, mutta se ei tuntunut miekkosta haittaavan kun porukka oli tuttua. Pilli mummeli jäi kotimieheksi Ellan luotettavaan huomaan. 

                     

Me onnen myyrät hurautimme Itävallan alpeille Saalbachiin patikoimaan. Upea reissu. Hieman erilainen koirakulttuuri kuin meillä. Koiria oli alppireiteillä patikoimassa, maastopyöräilijöiden mukana ja alppimajoissa tauoilla. Jos koira piti kytkeä esim. karjan takia oli erillinen ilmoitus siitä esim. maatilojen pihapiireissä. Muutoin koiratkin olivat hyvin esimerkillisesti omaistajiensa hallussa. Vaikka lampaita ja lehmiä oli pitkin rinteitä ja poluilla vastaantulijoita, koirat ohittivat ne piittaamatta ja kiinnittämättä sen enempää huomiota. Alppimajoissa retkeilevät lemmikit oli huomiotu ja hotellissammekin tuntui yöpyvän ainakin yksi koiruus.

Koirabaari alppimajalla

Jyrkän rinteen tyylinäyte

Lehmäraja


Paikka, joka on pienempi kuin Loviisa
                          

Sukset kiertoon

Vino show
Näissä rinteissä rupesi Pentinkin nilkat vetrymään ja sauvat oli tosi kiva lisä. Reiteille pääsi helposti, koska kylä oli niin pieni ja kaikki oli viimeisen päälle viitoitettu. Silmiinpistävää oli taukopaikkojen ja polkujen siisteys. Ei roskan roskaa missään vaikka kulkijoita oli paljon. 

No viikko vierähti ja Purnu haettiin hoidosta, ja pestiin pyykit ja leikattiin nurtsi. Nyt ollaan jo mökillä. Matkalla mökille vietettiin Pentin siskojen tapaamista Imatran kylpylässä ja Purnukin pääsi hotelliin ja Imatran maisemiin tutustumaan. Hotellissa olo sujui tosimieheltä jo rutiinilla.

Pojat kylpylässä

Jos Pyrri olisi mäyräkoira :)

Tutustuttiin historiaankin
                          

                                    

Kivat lenkkimaastot Imatralla
No nyt on harjoiteltu viimekesän työleirin jälkeen mökkeilyä ilman hirveää urakointia ja jos homma on meinannut lähteä lapasesta on sadepäivä palauttanut porukan ruotuun. Toisin kuin viime kesänä nyt on lenkkeilty, uitu, saunottu, istuttu terassilla ja noooo....hetkittäin urakoitu ihan pikkasen.... ;) mutta vain mukavia hommia.

Kivat pyörälenkkimaastot

                                       


Mökkimuotia

Tsiisus ja mustikatkin vielä keräämättä

                                    

                                    


Lomaa vielä reilu viikko :DKommentit

Suositut tekstit