Suu kii niin naamakin näkyy....

Niin se vaan meidänkin elämä rauhoittui lopulta, kun harrasteet jäi kesä tauolle ja hölösuu ihmisjäsen oppi pitämään suunsa välillä kiinni. Se kun puree oikein tiukasti hampaat yhteen, vaikeuttaa sopivasti "Kyllän" putkahtamista suusta.

Nyt on palattu lenkkeilyn pariin ja tehty kunnon lenkit iltaisin kaikilla herkuilla.




Mikkelissä piipahdettiin äitiä katsomassa ja mökillekin ehdittiin teemalla Savusaunan kosto osa II. Jos edellisellä kerralla oli naula päässä, niin nyt se oli jalassa. Mutta lopulta saunakin antoi periksi.


Vähiin käy ennen kuin loppuu

Purku look II

Maisemointia vailla

Hard days night...sauna palaa!

Purku löytöjä:




No ei ole tv ohjelmat juuri 70-luvusta parantuneet, niinpä onkin ehditty valmistautua loman alkuun tekemällä kaikki ikävät työt pois käsistä.

Pilli-neitikin popsi uutterasti vähäproteiinista munuaispotilaan pussi ruokaa ja yksi kolmesta vinksallaan olleesta testiarvosta humpsahti takaisin sallittuihin rajoihin ja muut kaksi eivät huonontuneet. Niinpä mummeli saa pyöriä toistaiseksi kuvioissa mukana, niin kauan kuin pysyy hyvinvoivana. Juhlan kunniaksi selvitettiin takut persauksista ja napattiin mato kuuri. Kaikki tämä tietenkin erittäin yhteistyökykyisesti.

Tappajan ilme
Pieni keskustelu käytiin neiti Pillin kanssa aiheesta mitä tarkoittaa vähäproteiininen ruokavalio...eli ei sisällä oravaa!!! Ehkei 18v niin kovin huonossa kunnossa ole, jos saa kurre paran kiinni, mutta minä kyllä pahoitin mieleni. Mutta eiköhän nuo luonto kappaleet muutoin ala olla aikasen turvassa tältä mummelilta.

Viikonloppuna oltiin Vappu Alatalon hyppyteknikkakurssilla, Kaakon käyttökoirien järjestämänä. Kurssi oli hyvä, vaikka sää olikin hieman kylmä ja tuulinen. Kiitos vaan järjestäjille ja vetäjälle hyvästä kurssista. Jos sisältö ja vinkit kiinnostaa käykää lukaisemassa Jennin ja Taavin blogia Taavin touhut siellä on todella hyvä kooste. Kävin itsekkin lukemassa, kun koko päivä meni hirveän päänsäryn kanssa hieman ohi.

Sen verran kuitenkin selvisi, että Tosimiehen tekniikka on kunnossa ja esteitä hypätä PK-este ei ole. Nyt vaan Vapun antamien ohjeiden mukaan lähdetään treenamaan ja kasvattamaan samalla hyppy voimaa kesän aikana. Sopii meidän kuntokuuriin muutoinkin. Purnu on muuten laihtunut 1,5 kg (minä olen lihonut sen saman moninkertaisesti) ja nyt kesällä ihmisjäsenkin yrittää hankkiutua vormikuntoon.
Koutsi ja Tosimies treenaa lankutusta 
Jos päänsärkyä ei olisi ollut olisin varmaan sanut kurssista vielä enemmän irti, mutta hieman sumussa sen käyneenäkin voin suositella, tuli tarpeeseen. Hyppyharjoittelussa voi tehdä niin paljon virheitä, ja me oltiin tehty ne lähes kaikki. Siltä pohjalta on suorastaan ihme, että meillä ylipäänsä on mitään tekniikkaa hallussa.

Tässä vielä muutama kuva Tosimiehestä hyppelehtimässä. Iso Kiitos kuvaajille Tiina Suuronen ja Sanna Muuri, kun otitte kuvia. Minullakin oli kamera mukana, mutta pelkkä oleminenkin otti voimille, joten en jaksanut napata kuin muutaman kuvan alussa. Kiva kun jäi muisto tästäkin päivästä kuvien kera :)

Vappu Alatalon hyppy kurssi, Kuvat Tiina Suuronen ja Sanna Muuri













Kommentit

  1. Kuule, eipä mitään kiittelemistä kuvauksista :D
    Sanna on tainnut nämä ottaa kun Otto oli Purnun kanssa samassa hyppelyryhmässä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit