Jatkoajalla...


 Pilli-neiti 18v sai  kuin saikin jatkoajan. Eläinlääkärin tutkimuksissa paljastui, että 18 v kissallamme on  munuaisvika. Kuulemma yleistä vanhoilla kissoilla. Vaihdan muuten työpaikka lääkärimme LOVETIN eläinlääkäriiin. Minusta ei ole koko työ urani aikana otettu yhtä täydellistä veren kuvaa kuin Pillistä. 2 A4 arkkia täynnä eri arvoja kaikki vihreällä ja raja arvoissa paitsi nuo munuaisarvot. Meillä töissä saat tietää sokerin ja kolesterolin ja thats it.

No tuloksista ja kissan huonosta olosta säikähtäneenä tilasin sitten lopetusajan itkun kanssa. Pari päivää sitten itkettiin, hyvästeltiin ja hemmoteltiin vanhaa rouvaa. Kun piikkipäivä viimein koitti huomasimmekin tulevamme kotiin elävän kissan kera. Lääkärimme ja tuleva työpaikkalääkärini Claudio puhui kuin Runebergi ja sai yli puhutuksi meidät 1 kk jatkoaikaan. Pilli neiti on kuulemma niin hyväkuntoinen kissa ja olimme  huomanneet oireet niin hyvissä ajoin, että ruoka valiolla saattaisi saada vielä lisäaikaa ja kissan oireettomaksi. Epäillen suhtaudun tuohon,. Kuten Claudio sanoi, kun antoi munuaisviasta kertovaa esitettä "Read only the good things". Italialainen yltiöpositivismi vastaan suomi pessimismi 6-0.


No nyt on sitten Pillin viimeinen kinkku leike syöty ja mummeli pistelee hyvällä ruoka halulla vähäproteiinista munuaisvaivaisten kissojen ruokaa. Aluksi näytti ettei auta paskan vertaa. Kissa mourusi ja oksenteli edelleen, mutta parin päivän päästä mummeli alkoi jo liikuskella ja olla oma ärsyttävä, joka paikkaan punkeava oma itsensä. Oksentelu on nyt jäänyt pois ja pariin päivään en ole kuullut moukuamistakaan. Saas nähdä. Kesäkuun alussa otetaan uudet kokeet ja katsotaan miten munuaisarvot kehityy ja mietitään tilanne uudelleen. Siihen asti saa mummeli nautiskella kesä päivistä ja hyvästä ruuasta.

Eilinen kökittiinkin Purnun kanssa Elina Kempin toko koulutuksessa. Täytyypä sanoa, että taas tuli tarpeeseen. On kyllä tämä meidän porukka Suomen lepsuin ohjaaja joukko ja ihmeteltiin itsekin miten ylipäänsä on saatu hyviä tuloksia näillä metodeilla. No Elina yritti ladata meihin taas tarkkuutta, vaatimus tasoa ja palkan maksuun hieman rotia. Ja niinhän se homma taas alkoi itse kunkin kohdalla taas pelittää. Oli antoisa päivä ja ihanat eväät oli kurssille taas leivottu. Käyn siellä vaan ruuan takia ;)

Kuvia ei ole kun kamera jäi siihen kahvikupin viereen aamun lähtö tohinassa.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit