Terveisiä kuoleman vyöhykkeeltä...huippujengi hupenee


Tiedättehän vuorikiipeilyn termin kuoleman vyöhyke. Alue jolla happea on vähän ja liian pitkä oleilu alueella johtaa varmaan kuolemaan. Alan epäillä, että olemmme joutuneet kuoleman vyöhykkeelle. Osa retkueestamme on jo kuollut ja jäänyt jo matkalle. Osa voi minä hetkenä hyvänsä kompastua siihen viimeiseen tyhjään happi pulloon.

Meidän vanha neiti Pilli on nyt vuorostaan kipeänä. 18 vuotta ikää kissalla ei tieteenkään anna hirveän hyvää ennustetta pysyä terveenä, mutta aina sitä kuitenkin haluaa uskoa, että vuosia on vielä jäljellä. Pelkään pahoin, että tämä oli tässä. Turha kiusata vanhaa tyttöä kivuilla ja lääkityksillä viimeisiä vuosia, kun on saanut pitkän hyvän elämän elellä terveenä ja toimeliaana.


Ei ole mennyt vahvasti ihmisjäsenelläkään. Mökkireisulla purettiin vanhaa savu saunaa ja kirjaimellisesti vietin mökki viikonloppua naula päässä...
Ruosteisen rauta naulan matkan loppu, luinen otsa luu
Se jälkeen, kun on yrittänyt tyrehdyttää solkenaan valuvaa pää haavaa likaisella työrukkasella ja lasten muumilaastarilla, on todella ilahtunut kun laatikosta löytyy unohtunut palanen vanhaa kunnon kangas laastaria. Pienen ensiavun jälkeen jatkettiin hommia ja todettiin samalla, että ehkä on syytä hommata möksälle ensiapupakkaus ja putsitusainetta.

Ja saatiinhan se saunakin nurin...ei väkisin mutta väsyttämällä.
Hanslankari Purnu


Savusauna savuna ilmaan
Ihan koko aikaa ei ole kerjätty verta nenästämme,  vaan nautittu keväästä ja lenkkimaastoista

Suomen rumin vesitorni

Myllyharju

Suosikkilenkillä Loviisan harjulla

Mökkimaastoissakin jo lähes lumetonta


Torstainen kaveri lenkki

Uima kausi avattu lotraajien toimesta


Kommentit

Suositut tekstit