Älä tule paha vuosi tule hyvä vuosi...!

Tilinteon hetki vuodesta 2015.

Tavoitteethan olivat korkealla. Viime vuoden kirjauksina oli toive elämän rauhoittumisesta. No ei toteutunut, eikä taida toteutua tänäkään vuonna, mutta toivotaan edelleen kuitenkin. Nyt on hieman paremmat mahkut kuitenkin. Koirahommissa haaveita oli monenlaisia ja täytyy kyllä antaa kymmenen pistettä tosi miehelle , joka äärimmäisen satunnaisesta harjoittelusta huolimatta hoiteli hommat kotiin.

Viime vuoden tavoitteet:

Jos vaikka yritettäisiin rutistaa Tokossa se ykköstulos VOI luokassa. Jos ei muuten niin väsyttämällä tuomarit. Tämä edellyttää että ihmisjäsen ei ryhdy ruikuttamaan kisa-aamujen aikaisia herätyksiä ja jaksaa roikkua puhelimessa jonottamassa kisapaikkoja. Jos vaikka saisi vielä vanhoilla säännöillä....tosin varalta aloitettiin tänään opetella ohjattua noutoa.
Tämähän tuli kuitattua jo keväällä

Jos saisi käytyä PK-puolen harkoissa  sen verran että uskaltaisi käydä BH-kokeessa kokeilemassa. 
BH-kurssi käytiin ja BH-merkki nakottaa nyt harkkaliivin rintamuksessa. Tosimies hoiteli homman tyylillä, kunhan ihmisjäsen oli ensin pantu kurssilla ruotuun. Kiitos vaan Merimaan Jonnalle vielä
kerran :) Tästä olen tosi onnellinen.

Mökkeilyä ja tutkimusretkiä mökkimaastoissa
Hirsihuussiprojektissa meni kesäloma ja tosimies oli enempi Itä-Suomalaisena pihakoirana tylsistymässä kuoliaaksi. Mutta syksy ja huussin valmistuminen muuttivat kaiken ja ehdittiin kuin ehdittiinkin saada esimakua todellisesta mökkeilystä. Ensi kesänä jatketaan taas seikkailuja.

Säännöllisesti harkkoja Purnun kanssa, kun kerran niistä nauttii ja 1-2 liikettä kisanomaisesti, ettei aina tarvii panikoida loppuviilauksia ja virittelyjä.
Tämähän on ihan retuperällä edelleen. Nyt on viemäri saunaremppa mutta on kuitenkin yömyöhäsellä saatu hieman harkattuakin taas.

Tunnari kuntoon ja kaukot varmemmiksi ja hauskemmiksi.
Tunnari on paljon parempi ja kaukoihin on saatu reippautta ja hauskuutta lisää. Lisäksi Purnu "ajattelee" jo kaukoissa taaksepäin enemmän kuin eteenpäin.

Kesäksi kuntoon koira ja minä
No tästähän ei tullut lasta eikä paskaa. 

Yleisvaikutelmaksi vuodesta 2015 antaisin armollisen Hyvän kaikista vaikeuksista huolimatta. Olo suhteisiin nähden 10 suoritus.

On siis aika laittaa uudet tavoitteet vuodelle 2016:

1. Akka ja koira kuntoon
2. Erivoista 1 ykkönen
3. PK-hyppy haltuun
4. Joku kiva koirakurssi esim DOBO tms
5. Hauskoja harkkoja ja pitkiä lenkkejä :)

Tästä se taas lähtee....


Kommentit

Suositut tekstit