Ja niin Joulu joutui jo...remppaamaan!!

Pitäisikö alkaakin pitämään remonttiblogia, koska remonteilta ei ehdi koiraharrastuksiin. 

No jotain koiramaista on puuhattu. Käytiin kokeilemassa LOVET:issa vastaanottoaan pitävä koirahieroja. Ajanvaraus sujui näppärästi netissä ja eipä tarvinnut ajella naapurikaupunkeihin, kun on tuossa ihan vieressä. 

Koulutukseltaan oli ihmis/koirafysioterapeutti ja hevoset hoituisi myös, jos sellaisia olisi. Purnulla oli selkä taas pitkän tauon jälkeen hieman jumiutunut ja saikin siihen huolellisen käsittelyn. Varsin pätevältä ja tehokkaalta vaikutti. Uusia liikkeitä saatiin jumppattavaksi kotiin, kun oikeapuoli havaittiin tasapainotesteissä hieman heikommaksi. Tosi hyvältä vaikutti tämä hieroja ja mennään uudestaan. Purnukin oli suorastaan leikkisä kotimatkalla, joten hyvää taisi tehdä.

Joulua vietetäänkin sitten sauna/kellarirempan parissa. Viemäriremontin jäljiltä meillä on kaikki enempi hyrskyn myrskyn ja hiekassa ja sementtipölyssä. Luulen että panostamme Täti Saarioisen jouluherkkuihin tänä vuonna ja vietämme Joulua kellarissa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin...tämän Joulun muistan ...!!!
Tästä lähtee...

Pyrrit kovia kaivamaan??


Joulu Spa

Vielä on tilaa yhdelle..Rexona!

Loppusuoralla pihatöissä
Ihanaa kun on koira, joka ei turhia stressaa. Hyvin on kestänyt kaivurit, vieraat ihmiset ja piikkauksen ja timanttisahauksen metelit pihalla ja kellarissa.

Seuraavaan blogiin yritän saada jo jotain koirajuttuja.

Ai niin pullukat punnertaa projektimme on kokenut hieman takapakkia, mutta emme anna sen masentaa vaan otamme uuden vauhdin kevääseen :) Lasse Virenkin kaatui ja nousi. Ja kun hetki sitten kävi legenda itse vielä kippaamassa sorat meidän pihalle, niin ei auta kuin Lassen innoittamana nousta kuin Fenix lintu sementtipölystä....

Kommentit

Suositut tekstit