Harkkasuunnitelma...lapatossut treenaa

Nyt tarttis tehrä jotain eli kun harkkaaminen ei suju. Meillä on nyt paha aikaansaamis ongelma. Erivoi on siitä ärsyttävä luokka, että kun lähdet harkkaamaan on kuin mustalaisleiri muuttaisi taivaaseen. Hyppy este, kartiot, nouto kapulat, ruutu nauhat, lelut , namit, vedet, koira ja tähän vuoden aikaan pitäisi löytää valoisa paikka mihin kaiken tuon roinan voi levittää ilman, että joku auto tulee samalle parkkipaikalle pyörimään. Himpun ahistaa.

Meillä on niin hyvä harkka paikka kodin vieressä. Kaupungin varaston valaistu piha. Iltaisin ei ketään. Hiekka pohja eikä pitkää roinien roudaus matkaa kotoa. Nyt johtuen ehkä meikäläisestä tai joistain uusista turvallisuuskotkotuksista, ovat työ paikoilla niin suuresti muotia, on pihaan ilmestynyt kyltti "Työmaa alue asiaton oleskelu kielletty". Kaupungilla aikanani  kesätöissä olleena voin sanoa, että kaupungilla työmaa ei todellakaan tarkoita sitä, että siellä työskenneltäisiin. No vitsi vitsi kyllähän siellä töitä paiskitaan, mutta ei ihan aukene tuo kielto. Vaikea kuvitella että parinsadan kilon metalli kauha syöksyisi ruutuun, sieltä kentän reunasta meitä liiskaamaan. Pitänee varmaan käydä kokeilemassa tuleeko joku huutamaan, vai onko merkki tuotu vain jonkun turvallisuuspykälän velvoittamana.

No jotta ei tarvitsisi raahata koko rekvisiittaa mukanan, täytyy nyt koettaa laatia näpsät liike parit. Kuitenkin siten että helppo/hauska vanha ja uusi vaikea olisivat samalla kerralla, ettei tule tankatuksi vain niitä vaikeita. Pitäisi pystyä yhdistämään rauhalliset ja vauhdikkaat, että pyrri pysyy hereillä. Jos sitten kynnys harkata olisi pienempi. Yritetään nyt jaotella näin ja korjataan sitten jos ei toimi.

1. Paikallaololiike
2. Luoksetulo pysäytyksineen ja suorat vauhtiluoksetulot
3. Ohjattu nouto
(kartio, kapulat)

1. Z-liike
2.  Ruutu (eteen) ruutu vasen oikea, luoksetulo
(kartiot, ruutu, rengas)

1. Seuraaminen, peruutus
2. Kaukokäskyt
3. Eteenmeno(PK)

1. Merkin kierto
2. Noutohyppy
3. Koko liike jos palaset ok
4. tunnistusnouto
(hyppy, kartio, palikat)

Treenit neljälle illalle tai neljälle viikolle tai 4 kuukaudelle tai tai rai rai rallalllaa :D
"Tai voitas vaan lököillä laiskana heinikossa..."


Kommentit

Suositut tekstit