"Normaalia elämää"

Tälläiselle kontrollifriikille joka haluaa suunnitella kaiken valmiiksi mielellään 10 vuotta eteenpäin ensimmäisen eläkkeen maksuun asti, nykyinen pari muuttujaa sisältävä elämän tilanne on yhtä helvettiä. Olen kuitenkin kasvanut ihmisenä. Pystyn muuttamaan suunnitelmia jo ilman, että murhaan ketään ja suunnittelemaan vain tulevan päivän kerrallaan. 
Niinpä olemme tosi miehen kanssa saaneet taas jonkinlaisesta rytmistä kiinni. Elämä on lähes normaalia suurimman osan viikosta. Harkat ovat sujuneet loistavasti. Lenkeillä kyetään jo temppuilemaan ja tutkimaan uusia reittejä sen sijaan, että hätäisesti kierrettäisiin lenkki ilta myöhällä seuraava katstrofia odotellen. Syyskuu on ollut ensimmäinen "rauhan" kuukausi pitkiin aikoihin eikä hetkeäkään liian aikaisin.
Marjoja on poimittu innolla. Marja sato on valtaisa. Senkun vaan rouhii ämpäriin. Marja hullun taivas.


Mökille mentiin ensimmäisen kerran tänä kesänä niin, ettei ollut mitään pakollista rakennus/maalausprojektia. Oli ihanaa vain olla ja ulkoilla ja puuhastella jotain pientä. Ystävät olivat apu joukkoina koirineen ja käytiin tutkimassa "Äitee" Siiri Rantasen 5,5, km vaellus polku  kylällä koirien kera. Reitti oli kiva ja meidän mökiltä siitä taisi tulla lähemmäs 10. Tuli vähän mutinoita, että en ollut muistanut mainita tuota pikku yksityiskohtaa retkelle lähdettäessä...
Ensimmäiset viralliset mökki vieraat :)

Nuoriso osasto ei ollut Siiri Rantasesta kuullutkaan, joten pieni oppituokio oli paikallaan

Siirin koti talo

Siirin muisto patsas 
Jänisjoen Myllypuro

Selma ja Neela
Purnu lotraa

Purnullakin oli kivaa, kun oli koira kavereita mukana ja ihmiset jouti seurustelemaan.
Sylkkypylkkynen

Nyt nautitaan lämpimästä syksystä, lenkkeilystä ja kivoista harkoista. Tami Tammisen sanoin "Keep it simple stupid!"


Ja nyt kun puolukat on kerätty...sieneen!!!

Kommentit

Suositut tekstit