Pullukat punnertaa...

Kasvattaja Seija luki madonluvut tosi miehelle ja ravinto terapeutti ihmisjäsenelle. Nyt on sitten tunnustettu, että rakas sinusta on tullut pullukka. Tällä hetkellä ainut joka ikänsäkin puolesta saa ruokaa aina kun kupin viereen ilmestyy on ikihoikka Pilli neiti, joka ikääntyessään on muuttunut varsinaiseksi läpipaskoksi.


 Yhteen vetona tästä se, että Pilliä lihotetaan ja ihmisjäsen ja tosi mies kisaavat Suurimman pudottajan tiittelistä omintakeisella läski leirillään.

Tämä Adonis puolestaan on timmissä kesä kunnossa. Polje kerää talvisin läskiä vain näyttääkseen kesällä salskealta kollilta kun kevvät aurinko sulattaa liika kilot.


No minun ja tosi miehen liika kiloja ei tämän universumin auringot riittäneet sulattamaan, joten nyt on sitten aloitettu kunnon kohotus, läskin lähdetys ja uusi elämä versio 5.0 .

Lenkkejä on pidennetty ja niitä tehdään maalla, merellä ja ilmassa. Ihmisjäsen kieltäytyi parista kivasta syksyisestä  harrasteiltamenosta, jotta saa pyrrin pullukkaan liikettä iltaisin lenkkeilyn muodossa ja omiakin kiloja karisteltua samalla.

Ei juosta nykyään, kuva on lavastettu.
Pyrrin pullukka ei aina ole niin innoissaan projektista.
Uinti harjoittelu on otettu mukaan. Tosi mies ui käsi pohjaa sujuvasti...

Kyseessäei ole virtahepo vaan pyrri Loviisan joessa.


No ilmojen haltijathan eivät sitten suosineet lainkaan uutta kunnon kohotus teemamme. Syötyämme koko kylmän kesän ajan grilli makkaraa mökillä lämpimiksemme, kuntoilu kipinämme yritetään  nyt tuhota elokuun helteillä.


Onko pakko jos ei taho!!!?
Hyöty liikunta nyt on onneksi tarjolla marjastuskauden alettua, joten iltaisin on poljettu mustikkaan ja kanttarelli jahtiin. Ruokaa on vähennetty ja sen huomaa, Tosi mies ei ole sitten pentu aikojen suostunut syömään marjoja, muttta nyt on joutunut lisäämään rehut ruokavalioon ...Pyöräilyä on harrastettu, jos illan viileys vaan on sallinut...tosin pyrri lyllertää kuin yli lihava labbis konsaan...
Ja Purnuhan ei luonteeltaankaan turhia hötkyä, Paimen koira ottaa metsässä sopivan vahti paikan ja hyvin maastoutuneen vahtii ihmisjäsenten uurastusta. Pyynnöstä tulee kyllä näyttämään mihin ihmisjäsenen hukkaama ämpäri jäi, sen se jotenkin tietää aina vaikka näyttää vain loikoilevan omissa oloissaan.

Maastoutumisen mestari
Hyvissä kyttäys asemissa...

No aika näyttää miten läski leirimme käy. Tosissaan nyt yritetään ja nautitaan samalla loppu kesästä.
Näihin  kuviin ja tunnelmiin päätän raporttini täältä läski leiriltä Loviisan metsistä ja pelloilta...


Kommentit

  1. Seuraan mielenkiinnolla läskileiriänne. Jospa aloittais leireilyn itsekin. Pannaan pieni vedonlyönti asiasta. Tehdään peli selväksi syyskuun ekana viikonloppuna. Onko muita tulossa mukaan LÄSKIkinkereisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seura kelpaa aina :) voit lähteä pullukkalenkille meidän kanssa kunhan kotiudut. Tehdään joku pitkä. Tuumataan tavote siinä samalla, kun me ei päästä päiville, triplabuukkaus siihen viikonloppuun :(

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit