Riesasta lellikiksi...

Loma menikin mökkeillessä. Toisin sanoen huussia rakentaessa. Raksajoukoista puolet joutui sairas lomalle, joten meidän mökkeily venyi vähän pidemmäksi ajaksi kuin oli suunniteltu. Pari päivää käytiin välissä pesemässä pyykkiä. Tällaisina aikoina on oikea aarre, kun on maailman parhaat kissa vahdit. Vaikka suunnitelmat muuttuivat tiuhaan, kun tuli hautajaisia ja sairaala keikkoja nuo ihanat kissa vahdit vain vastailivat tekstiviesteihin, että ei hätää kyllä hoituu.

Kiitos ihanat Essi ja Ella <3

Purnun kannalta loma oli tosi tylsä. Mökillä kasattiin huussia urakalla ja tosi mies joutui vain vahtimaan tyhjää tietä kuistilta.


Iltamyöhäsellä käytiin sitten lenkillä ja ei ei todellakaan myöhästetty lenkkiä helteen takia, eipä ei!! Purnu pötkötteli itselleen kuistilla muutaman lisäkilon, joita nyt pudotellaan. Ei siedä leikattu uros yhtään liikunnan vähenemistä. Onneksi rajasta bensaa hakevat sukulaiset piristivät meitä välillä ja kummi tätini ja serkku perheineen Ruotsista mökkeilivät myös. Serkkukin käytiin kääntämässä 60v ikään.

Äitikin ehdittiin käyttää mökkiä katsomassa, hautajaisissa Lieksassa ja sukutapaamisessa Huhmarissa ja siinä kaiken touhun keskellä huussi nousi vääjäämättä ylöspäin...









ja Purnu suunnitteli sirkukseen karkaamista, saadakseen jännitystä elämään...



No Huhmarin serkku tapaaminen raadannan keskelle oli kiva piristys meille kaikille. Äiti oli aluksi sitä mieltä, että tosi mies pitäisi viedä hoitoon, koska olisi reissussa vaan riesaksi, mutta tosi mies lumosi äidin hyvällä käytöksellään ja muuttui parissa päivässä Riesasta maailman fiksuimmaksi koiraksi :) Tosi mies tietää miten äidit kiedotaan tassun ympärille :)
Ex-Riesa äidin kanssa aamukahvella

Huhmarissa tosi mies oli elementissään kun oli muitakin hajuja kuin omat tassun jäljet metsä tiellä, Rapsuttajia oli koko suvullinen ja pääsi ihastelemaan vaara maisemia.

Höytiäinen

Mä oksalla ylimällä oon harjulan seljänteel...
...ja ihmisjäsen äidin kanssa baarissa :)

Samaan aikaan kuin huussi nousi poltettiin vanhan mökin lahoja hirsiä. Ikuisen tulen loimulla (=jatkuvassa savussa ) yritettiin lämmittää kesä ilmoja...




Mutta iltaisin oli sitten Purnun vuoro...


Mökkihöperö

Pojat reippailee

Massunrapsutusta

"Sylkkypylkkynen"

Sen verran saatiin ilmoja lämmitetyksi, että päästiin testaamaan viilennysmanttelia..

Tosi miehen synkästä olemuksesta huolimatta, toimi todella hyvin.

Niin kylmä kesäloma oli, että kylän sisiliskot kokoontuivat iltaisin peltiseen postilootaan lehtien väliin lämmittelemään. Saattoi olla kymmenkunta kerrallaan ja lehti oli ravistettava varoen, ettei tullut lisko liite mukaan mökkiin, kuten yhden kerran jälkeen opittiin.

Karjalaisen lisko liitteet

Luonto ihmeistä vielä sen verran, että yövaloina huussimatkalla toimivat kiiltomadot...


Purnun mielipide kesä lomasta on kuitenkin armoton..

TYLSÄÄÄ!!





Kommentit

  1. Sinut on haastettu!
    http://taavintouhut.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit