Kesäaikaan...

Tässä minun ja Purnun mielipide kuluneen vuoden alkupuoliskosta. Nyt kuitenkin näyttäisi elo kirkastuvan pitenevän päivän myötä. Yksi huoleton viikonloppu tekee ihmiselle ihmeitä vaikka pitäisikin sisällään kirotun kellonsiirron.

Sunnuntaina pyöräiltiin aikaistettuihin sunnuntaiharkkoihin kilpaa haukotellen, mutta harkat olivat kuitenkin hyvät. Vaikka ERIVOIN liikeet ovat vielä pieninä palasina maailamalla niin hyvältä vaikuttaa.

Päätin viimeiseen luokkaan satsata itselleni ihan uudella opetustyylillä. Pyrin tekemään harjoitukset niin, että joutuisin mahdollisimman vähän oikomaan vääriä ratkaisuja ja pilkon ne niin pieniksi palasiksi, että oikea ratkaisu tehtävään paistaa tosimiehen silmiin kilometrin päästäkin. Sitten mahdollisimman vähän tottelevaisuutta mukaan, Tällä tarkoitan, että liikkeitä ei aloiteta perusasennoista eikä päätetä sellaisiin, vaan ne otetaan mukaan vasta kun on pakko.

Kaikki vermeet on käytössä minulle ennen niin vieraasta naksuttimesta lähtien. Sen käyttöä on harjoiteltu mainoskatkoilla höpötemppuja opetellessa. Yritän nyt puskea tuon höpötemppujen opettelemisen rentouden ja hauskuuden myös uusien tokoliikkeiden opetteluun.

Silti tapasin itseni tänään harjoituksissa pariin otteeseen kääkkimässä eitä, kun tosimies oli valinnut väärän ratkaisun. Olisi pitänyt vaan antaa mennä kun vauhtia ja intoa oli mukavasti. Todeta että sehän meni upeasti persiilleen ja sen jälkeen asetella tehtävä muina miehinä uudelleen.

Vaikeinta on ollut ja on edelleen muuttaa omaa tekemistään vaikka näkee, että homma toimii paremmin. Huomasin myös, että koirani on oikeakätinen. Täytyy nyt harjoitella lähtöjä oikeaan ja vasempaan, että saadaan pyrri pyörähtämään oikeaan suuntaan ketterämmin ja halukkaammin ja vasta, kun jumppa tuottaa tulosta ottaa ohjattua noutoa liikkeenä. Ihana noutaja harrastaja työkaveri antoi hyviä vinkkejä. Siinä taas yksi hyvä syy käydä töissä.

Kiitos sille, joka keksi kaikki hienot uudet liikkeet Tokoon. Se pakotta meidät urautuneet tonokitkin löytämään uusia tapoja harjoitella ja kieltämättä on todella koukuttavan piristävää.

Pääsiäsistä vietetään mökkeillen. Vanha mökki puretaan ja aloitettiin  jo keräilemällä ovia ja karmeja ja iroittelemalla hellan metalliosat luukkuineeen. Vanhan tuvan lattian alle kaivetusta kellarikuopasta löytyi kohmeinen alivuokralainen talvehtimasta. Kuiva ja lämmin residenssi maalämmöllä...

Vaskitsa Vallu talviunilla

...ja tein sen taas, väsytin myös tosimiehen umpihankilenkillä susimetsään. Tosin Purnu lähti niin innolla, ettei mitään petoja liene lähimaillakaan. Meidän pieni petotutka.

Lenteli täällä pääsiäsinoitakin illan pimetessä, 




Mukavaa Pääsiäsistä!




Kommentit

Suositut tekstit