Kisayllärit Top Three!

Taas oltiin kisailemassa, jälleen Porvoossa. Pakko myöntää, että parhaat muistot syntyvät silloin, kun kaikki ei mene ihan nappiin ;)

Kisayllärit Top Three!!!

1. Nouto: Purnun kanssa pitää aina olla nopea nappaamaan kapula kiinni, koska irrottaa otteen heti kun näkee käsien tulevan kohti. Tänään sitten kaunis nouto ja eteenistuminen ja sitten minä nyin kapulaa ja Purnu puree tiukasti kiinni. Hammästyin niin paljon, että  jäin ensin vaan nyhtämään. Sitten kun pyrri roikkui järkähtämättä kapulassa kiinni persaus tiukasti maassa rupesi naurattamaan ja yritin kuumeisesti miettä, mikä helvetti se meidän irrotuskäsky voisi olla, kun sitä ei juuri koskaan tarvita. Kokeilen ensin "annanyt" ei ollut se...sitten "IRTISIITÄ"  Bingo pöydässä kolme! Sain lopulta kapulan :D

2. Lähettäminen ruutuun ja luoksetulo. Meidän bravuuri. Mitä tekee tosimies?? Lähtee käskystä ruudusta sivulle ja porhaltaa hidastamatta ohi kohti buffettia. Onhan Porvoossa hyvät pullat mutta....kääntyy onneksi kiellosta vauhdista uukkarin takaisin sivulle ja napittaa silmiin viattomasti " Ai mie luulin että se oli jo tässä tämä skaba!"

3. Tuomari: Jossain puolessavälissä tehtyjä liikkeitä tuomari keskustelee hetken liikkeenohjaajan kanssa ja tulee sitten sanomaan minulle. "Minun täytyy nyt lähteä käymään vessassa!" Mitäpä muuta siihen kuin, että "Käy rauhassa". Siinä sitä Purnun kanssa vietetään n 5 minuutin rapsuttelu, pusuttelutaukoa keinonurmella istuskellen ja odotellaan tuomaria huussista. On kyllä hauskin TOKO muisto tällä hetkellä. Pentti sanoi, että tuomari tuli vessasta mahaansa pidellen, joten jos meillä on mahatauti huomenna niin tiedän, ketä kätellessä se on saatu :D

Tämä oli ehdottomasti hauskin TOKO missä olen käynyt. Päivän kruunasi kaikkien Loviisalaisten (meitä oli 4 koirakkoa kisaamassa) saamat ykköstulokset. Hyvä me!!






Kommentit

Suositut tekstit