Uusi Vuosi ohi kiisi....

Piti ihan käydä lunttaamassa miten käynnistyi uusi vuosi 2014, kun nyt on jo edessä 2015. No ainakin se meni vauhdilla. Päällimmäisenä mielessä on mökki projekti, vanhusten sairastelu ja lukemattomat autossa vietetyt kilometrit vuoroin Tohmajärvelle ja vuoroin vanhusten luo Mikkeliin körötellessä. Ei mikään Purnun unelma vuosi autoilun suhteen. No katsastusmies tulee onnelliseksi, kun aina suree, ettei autollamme ole vuodessa ajettu juuri mitään.

Syksyllä oli sitten Purnun eturauhasvaivat, mutta nyt näyttäisi meikäläisten elämä rauhoittuvan ja niinpä innostuin tekemään ihan suunnitelmia vuodelle 2015. Periaatteena tietty : "Rima niin korkealle, että pystyy selkä suorana kävelemään sen alitse."

Visio eli "Herrain haave" vuodelle 2015:

  1. Jos vaikka yritettäisiin rutistaa Tokossa se ykköstulos VOI luokassa. Jos ei muuten niin väsyttämällä tuomarit. Tämä edellyttää että ihmisjäsen ei ryhdy ruikuttamaan kisa-aamujen aikaisia herätyksiä ja jaksaa roikkua puhelimessa jonottamassa kisapaikkoja. Jos vaikka saisi vielä vanhoilla säännöillä....tosin varalta aloitettiin tänään opetella ohjattua noutoa.
  2. Jos saisi käytyä PK-puolen harkoissa  sen verran että uskaltaisi käydä BH-kokeessa kokeilemassa. 
  3. Mökkeilyä ja tutkimusretkiä mökkimaastoissa
  4. Säännöllisesti harkkoja Purnun kanssa, kun kerran niistä nauttii ja 1-2 liikettä kisanomaisesti, ettei aina tarvii panikoida loppuviilauksia ja virittelyjä.
  5. Tunnari kuntoon ja kaukot varmemmiksi ja hauskemmiksi.
  6. Kesäksi kuntoon koira ja minä ;)
Ykköskohta jo aloitettiinkin. Ilmoitin reippaana Purnun kahteen Tokoon. Kun kello sitten eilen soi puoli viisi niin ei tuntunut yhtään hauskalta harrastukselta. No olihan meillä kivaa kun päästiin paikalle ja herättiin. Buffetti kahvit latasivat meidät kisafiiliksiin ja hauska oli jutella muiden sekopäisten Tokoilijoiden kanssa.

Paniikkiharjoituksissa pari iltaa aiemmin ei oikein onnistunut mikään, mutta kisapäiväksi oltiin saatu virittelyt kohdalleen ja meni ihan hienosti. Vakionollista tunnari ja kaukot päästiin eroon toisesta. 8 pisteen päähän ykköstuloksesta jäätiin ja, jos sittiäinen olisi malttanut olla maistamatta ensimmäistä tunnari kapulaa olisi saatettu saadakkin se ykkönen. No tunnari oli ekana ja pienessä miehessä oli virtaa vähän liikaa tunnaria varten. Ekan kepin jälkeen kyllä selvästi muisti että UPS! Tätä minun ei missään nimessä pitänyt tehdä... ja loput malttoi haistella asiallisesti. Ja oikeahan sieltä tuotiin polleana poikana. Miusta ois kyllä anasinnut kympin eikä nollaa ;)

Ruutu oli niin hieno että melkein nauratti ja inhokki metalliesineen noudosta saatiin 10. Vaikka kuulin kuinka se kilisi hampaita vasten koko matkan, kun roikotti sitä löysässä hirressä kulmahampaitten varassa. Selvästi kuitenkin toimii paremmin tuo pienin metalliesine noudossa. Kiitos vaan Korrin rouvalle hyvästä neuvosta.

Porvoolaisten kisat olivat oikein mukavat ja tunnelma rento. Eikä buffetissakaan ollut moittimista mutta Kotkan paakkelsit on kyllä ykkönen tähän asti. Minä ja Purnu nukuttiin pitkät päiväettonet kun tultiin kotiin sen verran rankka oli tuo aamuherätys. Alla vielä Toko lappunen

Purnun kanssa käytiin ennen lumentuloa pitkällä metsälenkillä. Pellolla iski pyrri hepuli ja juoksi täysiä ympyrää, kunnes kompastui ja meni niskojen kautta ympäri. Oli todella pahan näköistä. Loppumatka tultiin rauhallisemmin pois. Sai ilmeisesti aika tällin, koska oli hieman kipeän oloinen pari päivää. Ei kyllä ontunut eikä aristanut mitään, mutta tilasin silti hierojan nyt lomaviikolle, jos meni jotain jumiin. Nyt on ollut kyllä jo reipas taas, mutta parempi katsoa kuin katua. Tuleepahan samalla testattua uusi hieroja äitiysloman tuuraajaksi.

Tässä kuvia matkan varrelta ennenkuin yritettiin taittaa niskamme.










Nyt vaan iloisin mielin tätä vuotta tutkimaan. Jospa olisi himpun rauhallisempi kuin viime vuosi.





Kommentit

Suositut tekstit