Hyytävän mukavaa Joulua!

Päätimme hyödyntää pitkän vapaan ja käväistä jouluna möksällä katsomassa onko kaikki ok ja samalla viettää Joulu siellä. Molemmat mökkeröt olivat pystyssä.Lunta ei oikein ollut satanut ja pakkastakin lupailtiin n 10 astetta miinusta. No täällä sitä nyt nökötetään -20 ja en sano kuin, että kiva kun on sähköt ja patterit ja kunnon kamiina. Saunakin on kiva.Vielä kun älyttiin laittaa laudeliina, niin ei saunan lattian raoista puhallla kylmä viima persauksiin.

Hieman viileähkö pukuhuonekin näin talvisin.

No oikeesti tosi kivaahan täällä on. Liikuntaa tulee itsestään kun raahaa puita ja vesiä milloin mihinkin suuntaan ja loput ajat syödään suklaata ja keitellään kahvia. Minulla on jälleen lukemattomia lukemattomia lehtiä mukana, jotka suurelta osin jäävät jälleen lukematta. kun täällä ollaan jollain eri aikavyöhykkeellä kuin kotona, Näissä päivissä on paljon vähemmän tunteja :(

Joulupöydässä ehdin tosin lueskella lehteä. Artikkeli "Näin vältätä Joulukilot" tuntui tosi ajankohtaiselta, kun maha killitti täynnä kinkkua ja laatikoita. Noo kotiinpäästyä aloitan Kalorittoman Kaamoksen, kun muut pitää Tipatonta Tammikuuta.

Meillä oli tasan kaksi työtä. Laittaa taulu seinään ja mökin nimikyltti ulkoseinään. Niin ne päivät hupsahti, mutta lopulta saatiin molemmat vaativat urakat toteutettua.Eilen kun ei ollut vielä näin kylmä käytiin pitkällä lenkillä Jänisjoen varressa. Autiot talot ja hylätyt pihat ovat tällä kulmakunnalla enemmän sääntö kuin poikkeus. Mutta tulipahan uutta kameraa testattua pakkasoloissa.

Muita puuhasteluita aattoillaksi oli jätkänkynttilän teko. Hiki siinä pukkasi, kun kiskottiin kylmän jähmettämää moottorisahaa käyntiin. Lopulta saha soi ja lauloi kirves.

Ja Purnu oli sitä mieltä, että pallit jäätyisi jos ne vielä olisi....

Näihin Jouluisiin tunnelmiin
Rauhallista ja Lämmintä Joulua kaikille!Kommentit

Suositut tekstit