Nälkämaanlaulu...ja paljon onnistumisen iloa...

Tänään pitkän tauon jälkeen jäljellä ja Purnu ilmaisi kepit oma-aloitteisesti ensi kerran elämässään. Kyllä taskussa olevat hirvenliha palaset ja pallienpoistosta johtunut annosten pienentäminen saavat aivotoiminnan pyrrilläkin vilkastumaan. Nyt se on viimein tajunnut, ettei tärkeintä ole liike ja päämäärä, vaan ne jonninjoutavat palikat siellä varvikossa. Nyt saa lumi meidän puolestamme tulla. Hieno lopetus kesälle. Minä opin, että ilmaisun voi opettaa ja Purnu oppi, että ihmispöljä haluaa ne kepit sieltä. Iso kiitos Päiville joka neuvoi meitä.

Ensi viikolla alkaa lenkkeily jälleen, kun syyskuisen Espoon puolikkaan jälkeen jäätiin parantelemaan ajan kanssa kertyneitä "henkisiä ja fyysisiä" vammoja. Nyt kun  työpaikan saunailta buuttasi aivotoiminnan ja luolasauna yhdessä todellisten palautusjuomien kera norjisti ruumiin voi taas aloittaa energisemmän talven. En tiedä mitä nyt muodissa olevat Mindfullness kurssit pitävät sisällään, mutta minulle sopii parhaiten kunnon Mindemptiness kurssi.

Täytyy myös viettää yksi ilta netissä ja tutkailla TOKO kalenteria koska harjoituksissa on nyt tunnistusnoudossa useita perättäisiä onnistumisia.Yksi jopa oman seuran "möllitokossa". Purnuhan on hieman ovela treenattava. Se on kentällä aika perusrauhallinen tekijä, mutta kun sen vie kisoihin niin siihen tulee yllättävä virtapiikki. Ja minä en opi, että minulla on eri koira kisoissa kuin harkoissa. Kivaa kuitenkin, kun voi jo yrittää kokeisiin. Kesä menikin tätä uudelleen rakennellessa. Epäilen kyllä, että kisoissa vire nousee niin korkeaksi, että väärä nouto malli sieltä muistin syövereistä vielä pompsahtaa, mutta parempi tarkistaa tilanne.
Kaukokäskyissä muutettiin palkkaus taakseheitoksi ja käsimerkki istukäskyssä. Sieltähän se kateissa ollut istumaan nousukin taas löytyi. Takapalkasta oli pakko luopua kun liike meni Urheiluruudun hidastuksiksi ja lopulta liike loppui kokonaan. Sitä kuinka paljon etenee en tiedä kun on vielä vahvistettu noita liikkuja yksittäisinä vaihtoina asennosta toiseen. Katsotaan sitten kisoissa miten käy, kyllä tuomari mittaa.....!!

Leikkaushaavatkin parani hienosti ja koira ei ole vielä lihonutkaan.Näyttäisi menevän ihan hyvin. Raakaruokintaa on nyt harjoitettu kuukauden päivät ja saatiin vielä hirvenliharoippeitakin pari kassillista ja luita jälkkäriksi. Purnu ja kisut ovat hirvipaistiin ihan hikuina, joten aina kun menee keittiöön niin joku päivystää kuppinsa vieressä. Ovat ilmeisesti jakaneet kerjuuvuorot kolmeen vuoroon.

Tähän loppuun vielä näitä kauhunlukemia muillekin herkkusuille

Nahkaluu 190 g vastaa koiralla samaa energiamäärää kuin jos ihminen söisi 7 donitsia
Siankorva 50 g 3 donitsia
Häränlihatikku 65g 3 donitsia
Cheddar juusto 60 g 3 donitsia

Sama kissoille (Polje kissa ei halua nähdäkkään tätä paperia)

Rahkaa 2 tl 3 donitsia
Maito 100 ml 3 donitsia
Creme Fraiche 25 g 5 donitsia

Kuvat ovat nyt vähissä. Minipokkaristani alkoi kuvatessa nousta salamasta savua ja epäilen vahvasti, että se ei kuulu asiaan, joten uutta taskukameraa etsiskelen. Jos jollain on hyviä vinkkejä tulevaksi taskukameraksi niin otetaan vastaan.

Valoa pimeyteen kyllä Pilli-neiti tietää...Kommentit

 1. Hyvä Purnu!

  Juuri ennen tätä satuin lukemaan tällaisen kamera-arvostelun: http://www.vaihdavapaalle.fi/2014/11/sony-a5100-lemmikkikuvaajan-unelmakamera.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne hyvästä vinkistä. Luulin että Sony tekee vain televisioita ja stereoita. Sonylta löytyi toinenkin pokkari mikä oli voittanut jonkin palkinnonkin. Vaikuttavat molemmat aika hyviltä ja helppokäyttöisiltä.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit