Lyhyestä virsi kaunis

Lyhyt vilkaisu kuluneeseen kuukauteen:

1. Perinteiset kevään seikkailumatkat ovat alkaneet. Uuusia lenkkipolkuja koluttu, metsissä rämmitty. Nähtiinpä peurojakin iltahämärässsä. Juuri kun olin syventynyt Avara luonto-henkiseen kokemukseen niin ystävä soitti ja tuhosi upean luontokokemuksen yhdessä peuran hännän vilauksessa. Kiitos Minna!!


2. Päätettiin elää jännittävästi ja viikon yrittämisen jälkeen, onnistuttiin viiden vuoden jälkeen vaihtamaan aamulenkin kiertosuunta. Ennen selän takaa uniset toilailijat yllättäneet työläiset, tulevat nyt uudesta suunnasta. Niin se elämä pannaan uusiksi, eikä kangistuta kaavoihin.

3. Kevät tuli ja toi pyöräilijät pyöräteille mikä asettaa uudet tarkkailevaisuuden haasteet ihmisjäsenelle. Olisi nääs suotavaa, jos ehtisi kytkeä koiran ennenkuin pyöräilijä käyttää sitä pujottelukeppinä.

4. Kesän lomamatkoihin varauduttu uusilla hienoilla kokoon läsähtävillä matkakupeilla Made in China. Loputon on kiinalaisten ruudinkeksijöiden nerous. Mikä tilan säästö repussa.


5. Tokossa käytiin vielä yrittämässä ykköstä. Ei toivoakaan, ennenkuin saadaan tunnari kuntoon. Jälleen kaunis 0. Heti alkajaisiksi oikea leukoihin ja sitä sitten siirreltiin sitten tunnaririviä pitkin eri kohtiin, kun maisteltiin varmuuden vuoksi kaikki kepukat kerran. Helevetillisen sotkemisen jälkeen vuorenvarmasti oikea keppi kitusiin ja luokse. "Kunhan varmistin"-ilme pisti epätoivoisen tokoilijan hymyilemään. Tuomari onnistuttiin pudottamaan täysin kelkasta, koska hän oli aidon yllättynyt, että meillä oli ylipäänsä oikea kepukka.

6. Edellisestä johtuen harkataan tunnaria. Olen yrittänyt kertoa Purnulle ettei ole mikään Lotto-rivi. Tässä pelissä on vain yksi oikein, eivätkä nämä ole myöskään  mitkään K-kaupan makkara maistiaiset.

7. Viikon vinkki: Kotkan Tokoissa kannattaa käydä puffassa. Ihania leipomuksia <3

8. Rentouttavia metsälenkkejä (Lovisassa siis louhikkoa ja ryteikköä)

8. Purnun kanssa huollettiin autoa ja huristeltiin lenkin yhteydessä Shellille. Onnistuin imuroimaan autonavaimet huoltamon imuriiin. Onneksi saatiin lopulta ne sieltä pelastettua ja päästiin Purnun kanssa kotiin.

9. Pyöräilylenkit on aloitettu. Hyvin oli muistissa ja ravi-lenkitkin toteutuu nyt paremmin hierojan ohjeen mukaisesti. Saa nähdä näkyykö jo selän kunnossa nämä pari lenkkiä ensi viikon hieronnoissa.

10. Jotain parannusta on tosimiehen käytöksessä tapahtunut, koska ensi kerran viiteen vuoteen äippä kävi kylässä eikä antanut selkään. Olisiko pojasta tullut aikuinen.

11. Kevään ensimmäinen romaani kaupustelija on käännytetty ovelta. Nyt Purnu sentään haukkui, eikä saatellut iloisesti häntäänsä heiluttaen olohuoneeseen asti, niinkuin edellisen kuuromykän. Tulikohan sosiaalistettua pentuna liikaa...???


Kesää kohti....

Kommentit

Suositut tekstit